Zoek
  1. boeken
  2. Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag.

Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag. boek PDF

Geschreven door Marijke Lingsma

Dit boek direct kopen via deze link.

Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag.:

Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag is een handig en krachtig boek voor iedereen die betrokken is bij het coachen van teams. Het boek is geschreven door Marijke Lingsma & Roy de Brabander en is een vervolg op Aan de slag met teamcoaching (tweede herziene editie, 2018). In het boek worden eigen teamcoachwerkmodellen en vragenlijsten voor zelfsturende teams aangeboden en bevat daarnaast ook oefeningen voor zowel team, leidinggevende als teamcoach. Het boek volgt de inhoudsopgave van Aan de slag en begint met een nulmeting op het competentieprofiel voor team, (coachend) leidinggevende en teamcoach. Daarnaast sluit het ook aan bij de ontwikkeling van een groep naar een team. Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag stelt je in staat om met behulp van deze modellen, vragenlijsten en oefeningen teams competenter te coachen. Het boek is daarmee een waardevol hulpmiddel voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling en het coachen van teams.

Aantal pagina's

288

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom uitgevers Amsterdam

EAN-Code

9789024425716

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag. door Marijke Lingsma gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag. onder EAN-code 9789024425716 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Bedrijfskunde Leiderschap Boeken

Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag. in grote mate positief.

Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag. te kopen.

Het boek Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag. onder EAN code 9789024425716  is geschreven door: Marijke Lingsma.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag. aanbieden. De PDF-versie van Praktijkboek Teamcoaching, aan de slag. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00