Zoek
  1. boeken
  2. Praktisch Personen- en Familierecht.

Praktisch Personen- en Familierecht. boek PDF

Geschreven door Charlotte Phillips

Dit boek direct kopen via deze link.

Praktisch Personen- en Familierecht. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Praktisch Personen- en Familierecht. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Praktisch Personen- en Familierecht.:

Met Praktisch Personen- & Familierecht wordt op inspirerende wijze een veelomvattend rechtsgebied toegankelijk gemaakt voor hbo-studenten. In dit boek worden alle juridische aspecten rondom huwelijk, geregistreerd partnerschap en scheiding, afstamming, adoptie en erfrecht behandeld. De uitleg wordt op een heldere en duidelijke manier gegeven, afgestemd op de doelgroep. Door de vele pakkende praktijkvoorbeelden, intermezzo's en figuren krijgen studenten een goed beeld van de praktijk. Om de kennis te testen bevat ieder hoofdstuk tussenvragen die op de website bij het boek kunnen worden beantwoord. Ook bevat elk hoofdstuk een aantal studie-eindvragen, bestaande uit een casus met toepassingsvragen. Praktisch Personen- & Familierecht is geschikt voor studenten van de opleidingen HBO Recht (propedeuse en hoofdfase) en SJD/Social Work (propedeuse en). Het boek biedt studenten een praktijkgerichte en systematische behandeling van een omvangrijk rechtsgebied, waardoor zij zich met plezier kunnen verdiepen in het onderwerp.

Aantal pagina's

300

Taal

Nederlands

Uitgever

Noordhoff

EAN-Code

9789001752248

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Praktisch Personen- en Familierecht. door Charlotte Phillips gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Praktisch Personen- en Familierecht. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Praktisch Personen- en Familierecht. onder EAN-code 9789001752248 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Rechten Boeken

Praktisch Personen- en Familierecht. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Praktisch Personen- en Familierecht. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Praktisch Personen- en Familierecht. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Praktisch Personen- en Familierecht. in grote mate positief.

Praktisch Personen- en Familierecht. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Praktisch Personen- en Familierecht. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Praktisch Personen- en Familierecht. te kopen.

Het boek Praktisch Personen- en Familierecht. onder EAN code 9789001752248  is geschreven door: Charlotte Phillips.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Praktisch Personen- en Familierecht. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Praktisch Personen- en Familierecht. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Praktisch Personen- en Familierecht. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Praktisch Personen- en Familierecht. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Praktisch Personen- en Familierecht.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Praktisch Personen- en Familierecht. aanbieden. De PDF-versie van Praktisch Personen- en Familierecht. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00