Zoeken
  1. boeken
  2. Principles.

Principles. boek PDF

Geschreven door Ray Dalio

Dit boek direct kopen via deze link.

Principles. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Principles. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Principles.:

In Principles, Dalio distilleert zijn jarenlange ervaring in een set unieke principes die kunnen helpen bij het bereiken van je doelen. In 1975 richtte Ray Dalio Bridgewater Associates op in zijn twee-kamerappartement in New York City. In de loop der jaren heeft Bridgewater meer geld verdiend voor zijn klanten dan elk ander hedge fonds in de geschiedenis. Ook stond Dalio op de lijst van de 100 meest invloedrijke mensen ter wereld van Time Magazine. In Principles deelt Dalio zijn onconventionele principes, die hij in de afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld, verfijnd en gebruikt om unieke resultaten te bereiken in zowel het persoonlijke als het zakelijke leven. Hij beschrijft een idee-meritocratie die erop gericht is om betekenisvol werk en betekenisvolle relaties te creëren door middel van radicale transparantie. In het boek staan ​​praktische oplossingen voor problemen waarmee iedereen wordt geconfronteerd, zoals het managen van mensen, het maken van moeilijke beslissingen en het behalen van een hogere prestatie.

Aantal pagina's

592

Taal

Engels

Uitgever

Simon & Schuster

EAN-Code

9781501124020

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Principles. door Ray Dalio gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Principles. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Principles. onder EAN-code 9781501124020 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Boeken

Principles. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Principles. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Principles. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Principles. in grote mate positief.

Principles. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Principles. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Principles. te kopen.

Het boek Principles. onder EAN code 9781501124020  is geschreven door: Ray Dalio.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Principles. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Principles. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Principles. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Principles. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Principles.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Principles. aanbieden. De PDF-versie van Principles. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00