Zoeken
  1. boeken
  2. ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk.

ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk. boek PDF

Geschreven door Marc Bakker

Dit boek direct kopen via deze link.

ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk.:

Productnaam: ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk. Productbeschrijving: Als verpleegkundige heb je een belangrijke rol in het monitoren en beoordelen van de gezondheidstoestand van je patiënt. ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk helpt je hierbij. In het boek worden de 18 zorgthema's van de International Classification of Functions (ICF) van de World Health Organization (WHO) gecombineerd met de drie speerpunten van patiëntgerichte zorg: welbevinden, lichaamsfuncties en het functioneren van de patiënt. Met de praktische mindmap die bij elk zorgthema is ontworpen, wordt duidelijk wat er goed gaat en wat niet, wat de klinische problemen, stoornissen en beperkingen zijn en welke interactie er is in de problematiek bij de patiënt. Daarnaast is er een deel toegevoegd over het speciaal ontwikkelde Time-outpraktijkmodel, waarmee je op een gestructureerde en systematische manier klinische problematiek kunt toepassen. Je krijgt inzicht in de klinische problematiek van je patiënten en deze kennis helpt je bij het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Met de verkregen inzichten kun je gericht interventies uitvoeren en de kwaliteit van leven van je patiënten verbeteren. ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk is een onmisbaar hulpmiddel voor verpleegkundigen om hun patiënten optimaal te kunnen verzorgen.

Aantal pagina's

684

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789089538079

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk. door Marc Bakker gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk. onder EAN-code 9789089538079 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Gezondheid & Lichaam Onderwijs & Didactiek Educatieve uitgaven Boeken

ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk. in grote mate positief.

ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk. te kopen.

Het boek ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk. onder EAN code 9789089538079  is geschreven door: Marc Bakker.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk. aanbieden. De PDF-versie van ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00