Zoek
  1. boeken
  2. Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg.

Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg. boek PDF

Geschreven door Sander de Hosson

Dit boek direct kopen via deze link.

Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg.:

Palliatieve zorg is een vast onderdeel geworden van de geneeskunde en verdient daarom een plaats in elke medische of verpleegkundige opleiding. Met Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg krijgt de lezer een nieuwe druk aangeboden, waarin naast de somatische aspecten ook meer aandacht wordt besteed aan psychosociale en spirituele aspecten. In dit boek staat het klinisch redeneren centraal. Op een interactieve manier wordt de lezer meegenomen in klinische problemen, waarbij steeds een behandelstrategie wordt voorgesteld. Ook de kernpunten van elk hoofdstuk worden samengevat. Dit boek is geschreven voor studenten geneeskunde en verpleegkunde, coassistenten, arts-assistenten, huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en medisch specialisten. Het boek maakt gebruik van de probleemgeoriënteerde methode, die aansluit bij het onderwijs dat aan medische faculteiten in Nederland wordt gegeven. Door middel van een vraag-antwoordstructuur worden de lezers stap voor stap door de leerstof geleid. Bovendien bevat het boek veel praktijkvoorbeelden, waarmee de lezer zich kan verdiepen in de toepassing van palliatieve zorg. Daarnaast worden de meest voorkomende ethische vraagstukken behandeld, en krijgt de lezer ook informatie over wet- en regelgeving. Deze informatie is onontbeerlijk voor de professionele uitoefening van palliatieve zorg.

Aantal pagina's

552

Taal

Nederlands

Uitgever

Tijdstroom, Uitgeverij de

EAN-Code

9789058983527

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg. door Sander de Hosson gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg. onder EAN-code 9789058983527 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Specialistische geneeskunde Palliatieve geneeskunde Boeken

Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg. in grote mate positief.

Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg. te kopen.

Het boek Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg. onder EAN code 9789058983527  is geschreven door: Sander de Hosson.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg. aanbieden. De PDF-versie van Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde Probleemgeoriënteerd denken in de palliatieve zorg. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00