Zoek
  1. boeken
  2. Projectmanagement.

Projectmanagement. boek PDF

Geschreven door Roel Grit

Dit boek direct kopen via deze link.

Projectmanagement. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Projectmanagement. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Projectmanagement.:

Projectmanagement biedt studenten een laagdrempelige manier om kennis te maken met projectmatig werken. Aan de hand van de achtste editie, met een verbeterde structuur en aandacht voor actuele onderwerpen zoals Scrum, kunnen studenten hun vaardigheden verbeteren. Op de bijbehorende website staan flitscolleges, spreadsheetmodellen en checklists. Het boek is zeer praktijkgericht en maakt gebruik van het door de auteur ontwikkelde ‘plan van aanpak’. Studenten werken in groepjes van twee tot drie aan het plan en de managementsamenvatting. Ook kunnen ze kiezen voor een ‘echte’ projectopdracht voor een onderneming of een van de cases op de website. Projectmanagement is al door ongeveer een half miljoen Nederlandse studenten gebruikt. De achtste editie is nog aantrekkelijker gemaakt met nieuwe onderwerpen, een verbeterde structuur en meer interactieve elementen.

Aantal pagina's

234

Taal

Nederlands

Uitgever

Noordhoff

EAN-Code

9789001891589

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Projectmanagement. door Roel Grit gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Projectmanagement. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Projectmanagement. onder EAN-code 9789001891589 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Projectmanagement Boeken

Projectmanagement. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Projectmanagement. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Projectmanagement. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Projectmanagement. in grote mate positief.

Projectmanagement. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Projectmanagement. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Projectmanagement. te kopen.

Het boek Projectmanagement. onder EAN code 9789001891589  is geschreven door: Roel Grit.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Projectmanagement. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Projectmanagement. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Projectmanagement. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Projectmanagement. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Projectmanagement.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Projectmanagement. aanbieden. De PDF-versie van Projectmanagement. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00