Search

Projectmanagement boek PDF

Geschreven door Roel Grit

Dit boek direct kopen via deze link

Projectmanagement boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Projectmanagement over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Projectmanagement:

- Achtste editie: verbeterde structuur en aandacht voor actuele onderwerpen als Scrum; - zeer praktijkgerichte aanpak; - website met flitscolleges, spreadsheetmodellen en checklists. Projectmanagement laat studenten op een unieke en laagdrempelige manier kennismaken met projectmatig werken om projecten succesvol aan te pakken. Niet alleen in het bedrijfsleven, ook in het onderwijs worden steeds meer werkzaamheden projectmatig aangepakt, denk aan uitgebreide studieopdrachten, interne projecten en projecten tijdens stage en afstuderen. Dankzij de bij het boek behorende online flitscolleges is de docent veelal meer inspirator of motivator. De insteek van het boek is zeer praktijkgericht en gaat uit van een speciaal door de auteur ontwikkeld ‘plan van aanpak’. Aan de hand van achter in het boek opgenomen opdrachten werken groepjes van twee à drie studenten aan een plan van aanpak en een managementsamenvatting. Ook kan gekozen worden voor een ‘echte’ opdracht voor een onderneming of een van de cases van de bijbehorende website. Naar schatting een half miljoen Nederlandse studenten heeft al gewerkt met de eerdere edities van Projectmanagement, dat ook wel de ‘methode Roel Grit’ wordt genoemd. Deze achtste editie is uitgebreid met hierboven genoemde online flitscolleges, meer voorbeelden en illustraties, nieuwe paragrafen over diverse onderwerpen en een hoofdstuk over de flexibele projectaanpak Scrum. Daarnaast zijn de lay-out en structuur van het boek verbeterd. Op de bijbehorende website, www.projectmanagement.noordhoff.nl, kunnen studenten videocolleges, spreadsheetmodellen, checklists en MS Word-modellen vinden. Docenten hebben online toegang tot o.a. een PowerPointpresentatie voor een introductiecollege, ideeën voor mogelijke projecten en tips voor de organisatie van het onderwijs. Bij dit boek kunnen docenten zelf toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl. Deze toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten. Ook zijn er extra, afgeschermde toetsvragen beschikbaar waar studenten nog niet mee hebben kunnen oefenen. Toetsen kunnen geëxporteerd worden naar diverse formats. Projectmanagement richt zich op ho- en wo-studenten die tijdens hun studie te maken hebben met projectmatig werken of dit willen leren als voorbereiding op de beroepspraktijk.

Aantal pagina’s

234

Taal

Nederlands

Formaat

Hardcover

EAN-Code

9789001891589


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Projectmanagement door Roel Grit gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Projectmanagement downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Projectmanagement onder EAN-code 9789001891589 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Projectmanagement recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Projectmanagement kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Projectmanagement recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Projectmanagement in grote mate positief.

Projectmanagement is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Projectmanagement PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Projectmanagement te kopen.

Het boek Projectmanagement onder EAN code 9789001891589  is geschreven door: Roel Grit .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Projectmanagement downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Projectmanagement ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Projectmanagement beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Projectmanagement direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Projectmanagement?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Projectmanagement aanbieden. De PDF-versie van Projectmanagement kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00