Zoek
  1. boeken
  2. Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid.

Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid. boek PDF

Geschreven door Ingrid Verbeek

Dit boek direct kopen via deze link.

Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid.:

Dit boek biedt een protocol voor hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg die cliënten met langdurige slapeloosheid behandelen. Hierbij wordt slapeloosheid niet alleen als symptoom gezien van bijvoorbeeld een onderliggende depressie of angststoornis, maar ook als een apart probleem dat behandeling verdient. Het protocol is gebaseerd op CGT-I (cognitieve gedragstherapie bij insomnie). CGT-I geeft goede behandelresultaten op het gebied van slaap, stemming en kwaliteit van leven. Deze therapie kan gecombineerd worden met gedragstherapie voor een depressie of angststoornis. In deze tweede, herziene druk wordt verwezen naar de nieuwe classificatiecriteria van de DSM-V en de derde editie van de International Classification of Sleep Disorders (ICSD-3). Het boek biedt een bewezen-effectieve aanpak voor de behandeling van langdurige slapeloosheid. Het protocol is opgebouwd uit een kortdurende behandeling met het doel om het slaappatroon te verbeteren. Er wordt uitgebreid ingegaan op slaap hygiëne, cognitieve strategieën en gedragsinterventies. Daarnaast bevat het boek aanbevelingen voor een aanvullende behandeling met slaapmedicatie en richtlijnen voor het beoordelen van de effecten van de behandeling. Het protocol biedt een praktische benadering voor hulpverleners die cliënten met langdurige slapeloosheid behandelen. Het maakt gebruik van bewezen technieken en strategieën uit de cognitieve gedragstherapie en biedt een duidelijk stappenplan voor een effectieve behandeling.

Aantal pagina's

70

Taal

Nederlands

Uitgever

Bohn Stafleu van Loghum

EAN-Code

9789036807531

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid. door Ingrid Verbeek gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid. onder EAN-code 9789036807531 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Psychologie Specialistische geneeskunde Klinische psychologie Psychotherapie Boeken

Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid. in grote mate positief.

Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid. te kopen.

Het boek Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid. onder EAN code 9789036807531  is geschreven door: Ingrid Verbeek.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid. aanbieden. De PDF-versie van Protocollen voor de GGZ Behandeling van langdurige slapeloosheid. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00