Zoek
  1. boeken
  2. Psychiatric Interviewing and Assessment.

Psychiatric Interviewing and Assessment. boek PDF

Geschreven door Rob Poole

Dit boek direct kopen via deze link.

Psychiatric Interviewing and Assessment. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Psychiatric Interviewing and Assessment. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Psychiatric Interviewing and Assessment.:

Interviewen en assessering zijn onlosmakelijk verbonden met de psychiatrie en dit boek helpt psychiaters en andere geestelijke gezondheidswerkers om de juiste vaardigheden te ontwikkelen om de juiste informatie te verkrijgen om diagnostische formulering te maken en therapeutische relaties met hun patiënten te bouwen. Het boek bestudeert veelvoorkomende dilemma's en problemen op een aantrekkelijke en toegankelijke manier, en door gebruik te maken van casestudies worden de besproken principes gerelateerd aan herkenbare psychiatrische situaties. Deze nieuwe editie is bijgewerkt en uitgebreid om veranderingen in de klinische praktijk in de afgelopen jaren te weerspiegelen. Er zijn nieuwe hoofdstukken toegevoegd over de beoordeling van neuro-ontwikkelingsstoornissen, gefragmenteerde interviews en 'onmogelijke' klinische situaties zoals de beoordeling van dronken patiënten en retorische interviews. Verplichte kost voor alle geestelijke gezondheidswerkers, de praktische achtergrond in de echte wereld klinische ervaring zal voordelig zijn voor trainee psychiaters, ervaren klinici, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en artsenassistenten.

Aantal pagina's

240

Taal

Engels

Uitgever

Cambridge University Press

EAN-Code

9781316614037

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Psychiatric Interviewing and Assessment. door Rob Poole gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Psychiatric Interviewing and Assessment. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Psychiatric Interviewing and Assessment. onder EAN-code 9781316614037 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Specialistische geneeskunde Psychiatrie Boeken

Psychiatric Interviewing and Assessment. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Psychiatric Interviewing and Assessment. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Psychiatric Interviewing and Assessment. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Psychiatric Interviewing and Assessment. in grote mate positief.

Psychiatric Interviewing and Assessment. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Psychiatric Interviewing and Assessment. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Psychiatric Interviewing and Assessment. te kopen.

Het boek Psychiatric Interviewing and Assessment. onder EAN code 9781316614037  is geschreven door: Rob Poole.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Psychiatric Interviewing and Assessment. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Psychiatric Interviewing and Assessment. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Psychiatric Interviewing and Assessment. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Psychiatric Interviewing and Assessment. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Psychiatric Interviewing and Assessment.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Psychiatric Interviewing and Assessment. aanbieden. De PDF-versie van Psychiatric Interviewing and Assessment. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00