Zoek
  1. boeken
  2. Psychologische gespreksvoering.

Psychologische gespreksvoering. boek PDF

Geschreven door Gerrit Lang

Dit boek direct kopen via deze link.

Psychologische gespreksvoering. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Psychologische gespreksvoering. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Psychologische gespreksvoering.:

Psychologische gespreksvoering biedt een toegankelijk overzicht van relevante theorieën en concrete gespreksvaardigheden. Er wordt ingegaan op de algemene gezindheid van de hulpverlener, de cliëntgerichte, cognitief-psychologische en sociaal-leertheoretische benadering. Daarnaast worden de rollen van de hulpverlener verder uitgewerkt, zoals vertrouwensfiguur, mededeelzame detective, docent en coach. Deze rollen worden geplaatst in een duidelijk gespreksmodel met de fasen probleemverheldering, probleemnuancering en probleembehandeling. Daarna volgen de kenmerkende gespreksvaardigheden voor iedere fase. Het laatste hoofdstuk gaat over strategieën die de acties en de zelfsturing van de cliënt bevorderen. Met het rijke online materiaal bij het boek kunnen gebruikers hun inzicht verdiepen en de vaardigheden beheersen. Dit doen zij onder andere door demonstratie van gespreksfragmenten met goed en fout gebruik van de afzonderlijke vaardigheden. Boek en online materiaal bieden zo een effectieve ondersteuning voor onderwijs en training in professionele hulpverlenings- en coachingsgesprekken, bruikbaar in een breed scala aan opleidingen.

Aantal pagina's

264

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024427635

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Psychologische gespreksvoering. door Gerrit Lang gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Psychologische gespreksvoering. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Psychologische gespreksvoering. onder EAN-code 9789024427635 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Populaire psychologie Boeken

Psychologische gespreksvoering. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Psychologische gespreksvoering. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Psychologische gespreksvoering. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Psychologische gespreksvoering. in grote mate positief.

Psychologische gespreksvoering. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Psychologische gespreksvoering. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Psychologische gespreksvoering. te kopen.

Het boek Psychologische gespreksvoering. onder EAN code 9789024427635  is geschreven door: Gerrit Lang.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Psychologische gespreksvoering. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Psychologische gespreksvoering. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Psychologische gespreksvoering. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Psychologische gespreksvoering. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Psychologische gespreksvoering.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Psychologische gespreksvoering. aanbieden. De PDF-versie van Psychologische gespreksvoering. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00