Zoek
  1. boeken
  2. Psychology Of Money.

Psychology Of Money. boek PDF

Geschreven door Morgan Housel

Dit boek direct kopen via deze link.

Psychology Of Money. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Psychology Of Money. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Psychology Of Money.:

Productbeschrijving: Geld goed beheren gaat niet alleen over wat je weet. Het gaat ook over hoe je je gedraagt. En gedrag is moeilijk aan te leren, zelfs voor mensen die echt slim zijn. Geld investeren, persoonlijke financiën en zakelijke beslissingen worden meestal geleerd als een wiskundig gebied, waar data en formules ons precies vertellen wat we moeten doen. Maar in de echte wereld maken mensen geen financiële beslissingen op een spreadsheet. Ze maken ze aan tafel, of in een vergaderruimte, waar persoonlijke geschiedenis, je eigen unieke kijk op de wereld, ego, trots, marketing en vreemde incentieven samen worden geknutseld. In The Psychology of Money deelt prijswinnende auteur Morgan Housel 19 korte verhalen over de vreemde manieren waarop mensen aan geld denken en leert hij je hoe je meer zin kunt maken uit een van de belangrijkste onderwerpen in het leven. Deze indrukwekkende verzameling verhalen combineert verrassende inzichten met praktisch advies en helpt je om beter om te gaan met geld. Er worden verhalen verteld over mensen die enorme rijkdom hebben vergaard, maar ook over degenen die alles hebben verloren. Je leert wat mensen drijft om meer geld te verdienen, je goed te voelen over je financiële situatie en hoe je betere beslissingen kunt nemen als het gaat om geld. Met psychologische inzichten, interessante verhalen en praktische tips helpt The Psychology of Money je om een betere relatie met geld te creëren.

Aantal pagina's

256

Taal

Engels

Uitgever

Harriman House Publishing

EAN-Code

9780857197689

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Psychology Of Money. door Morgan Housel gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Psychology Of Money. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Psychology Of Money. onder EAN-code 9780857197689 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Financien & Boekhouding Financien Beleggen Boeken

Psychology Of Money. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Psychology Of Money. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Psychology Of Money. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Psychology Of Money. in grote mate positief.

Psychology Of Money. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Psychology Of Money. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Psychology Of Money. te kopen.

Het boek Psychology Of Money. onder EAN code 9780857197689  is geschreven door: Morgan Housel.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Psychology Of Money. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Psychology Of Money. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Psychology Of Money. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Psychology Of Money. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Psychology Of Money.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Psychology Of Money. aanbieden. De PDF-versie van Psychology Of Money. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00