Zoeken

pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt boek PDF

Geschreven door Tischa Neve

Dit boek direct kopen via deze link

pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt over gaat? Lees hieronder de samenvatting van pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt:

Een boek met columns en inhoudelijke artikelen vol eyeopeners en praktische tips. Geen theoretisch boek over het puberbrein, maar een inspiratieboek voor bij het grootbrengen van en omgaan met pubers. Ach, ze zijn zo aandoenlijk en leuk, die pubers. En tegelijkertijd kun je ze als ouder hoogstwaarschijnlijk regelmatig wel achter het behang plakken. Chagrijnig, onbereikbaar, van heel boos naar hyper, lamlendig, brutaal of supermelig. Soms heel groot en dan weer heel klein. Bij een beetje puber komt alles voorbij. Aan ons de taak om die wispelturige puber goed te begeleiden, te begrijpen en ermee in contact te blijven. Met de puberteit begint het losmaken én loslaten. En juist dan heeft die uithuizige, dwarse puber je meer dan ooit nodig; jouw sturing, hulp, meedenken en steun. Loslaten én goed begeleiden dus - een behoorlijk ingewikkeld proces en een hele uitdaging. Voor jou als ouder of professional die werkt met pubers schreef de auteur daarom dit boek. Een boek met columns en inhoudelijke artikelen vol eyeopeners, humor en veel praktische tips. Geen theoretisch boek over het puberbrein, maar een inspiratieboek voor bij het grootbrengen van en omgaan met pubers. Door dit boek te lezen snap je waarom een puber doet wat hij doet en kun je daar weer om lachen. Je leert en ervaart hoe je door samen te werken vanuit contact en verbinding lastige situaties kunt voorkomen en oplossen, hoe je omgaat met lastig gedrag en hoe je een puber eigen verantwoordelijkheden kunt geven. Kortom: hoe je samen deze pittige én leuke periode makkelijker doorkomt. Tischa Neve schreef ook het boek Inspiratieboek voor leuker en makkelijker opvoeden. Zie voor meer informatie 248media.nl. Ook voor boeken over hooggevoeligheid, autisme, hoogbegaafdheid en opvoeden.

Aantal pagina’s

149

Taal

Nederlands

Formaat

Hardcover

EAN-Code

9789079603435


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt door Tischa Neve gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt onder EAN-code 9789079603435 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt in grote mate positief.

pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt te kopen.

Het boek pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt onder EAN code 9789079603435  is geschreven door: Tischa Neve.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt beschikbaar gemaakt. Download de PDF van pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt aanbieden. De PDF-versie van pubers zijn leuk zeker als je ze begrijpt kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00