Zoek
  1. boeken
  2. Python Crash Course, 3rd Edition.

Python Crash Course, 3rd Edition. boek PDF

Geschreven door Eric Matthes

Dit boek direct kopen via deze link.

Python Crash Course, 3rd Edition. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Python Crash Course, 3rd Edition. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Python Crash Course, 3rd Edition.:

Python Crash Course, 3e editie, is een veelgeprezen, snelle startgids voor programmeren. Sinds de lancering in 2015 heeft het miljoenen mensen over de hele wereld geleerd om schone code te schrijven, problemen op te lossen en aangepaste applicaties te bouwen in de populaire taal van Python. De met veel verwachting tegemoet gezien derde editie van Python Crash Course is volledig herzien met bijgewerkte code, praktijken en projecten, waardoor het de ultieme lanceerplaats is voor beginners om hun motoren en code in Python 3 te starten. Met behulp van praktische voorbeelden en projecten, behandelt deze gids alle basisbeginselen van programmeren, waaronder: variabelen, lussen, functies, modules, strings en regelmatige expressies. In deze editie zijn er ook geavanceerde onderwerpen zoals object-georiënteerd programmeren, gegevensstructuur en werk met bestanden toegevoegd. Daarnaast biedt het boek een samenvatting van de belangrijkste Python-concepten en bibliotheken, waaronder NumPy, Pandas, Matplotlib en Pygal. U kunt Python Crash Course 3e editie gebruiken om uw programmeerkennis op te bouwen en uw kennis van Python 3 te verbeteren.

Aantal pagina's

544

Taal

Engels

Uitgever

No Starch Press,Us

EAN-Code

9781718502703

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Python Crash Course, 3rd Edition. door Eric Matthes gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Python Crash Course, 3rd Edition. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Python Crash Course, 3rd Edition. onder EAN-code 9781718502703 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Computers & Informatica Programmeren Boeken

Python Crash Course, 3rd Edition. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Python Crash Course, 3rd Edition. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Python Crash Course, 3rd Edition. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Python Crash Course, 3rd Edition. in grote mate positief.

Python Crash Course, 3rd Edition. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Python Crash Course, 3rd Edition. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Python Crash Course, 3rd Edition. te kopen.

Het boek Python Crash Course, 3rd Edition. onder EAN code 9781718502703  is geschreven door: Eric Matthes.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Python Crash Course, 3rd Edition. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Python Crash Course, 3rd Edition. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Python Crash Course, 3rd Edition. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Python Crash Course, 3rd Edition. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Python Crash Course, 3rd Edition.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Python Crash Course, 3rd Edition. aanbieden. De PDF-versie van Python Crash Course, 3rd Edition. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00