Zoek
  1. boeken
  2. Quiet Leadership.

Quiet Leadership. boek PDF

Geschreven door Carlo Ancelotti

Dit boek direct kopen via deze link.

Quiet Leadership. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Quiet Leadership. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Quiet Leadership.:

Carlo Ancelotti is een van de grootste managers ooit, met vijf Champions League titels op zijn naam. Toch is zijn aanpak ver afgelegen van de agressieve theatrale benadering die door veel van zijn concurrenten wordt gekozen. Zijn ondergedompelde stijl heeft hem de hardnekkige loyaliteit verworven van spelers zoals David Beckham, Zlatan Ibrahimovic en Cristiano Ronaldo. In Quiet Leadership onthult Ancelotti de volledige, meeslepende verhaal over zijn carrière als manager - zijn methoden, mentoren, fouten en triomfen - en neemt hij ons mee naar de kleedkamer om de personages, uitdagingen en beslissingen te volgen die hem hebben gevormd. Het resultaat is zowel een schitterende memoires als een zeldzaam inzicht in het leiderschap. Ancelotti deelt de basisprincipes die hij gebruikte om teams te leiden, ongeacht hun omgeving, en biedt een diepgaande analyse van de door hem gebruikte methoden, waaronder het opbouwen van relaties, het beheersen van emoties, het aanmoedigen van creativiteit en het aanpassen van aanpakken naar de context. Daarnaast deelt hij zijn visie op de fundamentele eigenschappen van een goede leider, waaronder authenticiteit, omgevingsbewustzijn en het vermogen om te inspireren. Door de verhalen van een aantal van de beste spelers ter wereld, waaronder Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic en John Terry, biedt Quiet Leadership een uniek inzicht in de kunst van het leiderschap.

Aantal pagina's

336

Taal

Engels

Uitgever

Penguin Books Ltd

EAN-Code

9780241244944

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Quiet Leadership. door Carlo Ancelotti gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Quiet Leadership. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Quiet Leadership. onder EAN-code 9780241244944 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Sport & Outdoor Biografieën & Waargebeurd Managementboeken Sportbiografieën Balsport Leiderschap Voetbal Sportpsychologie Voetbal Overige sporten Boeken

Quiet Leadership. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Quiet Leadership. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Quiet Leadership. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Quiet Leadership. in grote mate positief.

Quiet Leadership. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Quiet Leadership. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Quiet Leadership. te kopen.

Het boek Quiet Leadership. onder EAN code 9780241244944  is geschreven door: Carlo Ancelotti.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Quiet Leadership. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Quiet Leadership. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Quiet Leadership. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Quiet Leadership. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Quiet Leadership.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Quiet Leadership. aanbieden. De PDF-versie van Quiet Leadership. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00