Zoek
  1. boeken
  2. Radical Candor.

Radical Candor. boek PDF

Geschreven door Kim Scott

Dit boek direct kopen via deze link.

Radical Candor. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Radical Candor. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Radical Candor.:

Radical Candor is een unieke manier van leidinggeven. Het ligt tussen twee extreme stijlen van leidinggeven in: managers die obnoxieus agressief zijn aan de ene kant en managers die ondermijnend meelevend zijn aan de andere kant. Radical Candor is een manier van leidinggeven die gericht is op het bevorderen van betere resultaten en het helpen van werknemers om hun vaardigheden en grenzen van succes te ontwikkelen. Het is belangrijk dat leidinggevenden een balans vinden tussen het geven van positieve feedback en kritiek. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wanneer het gepast is om openlijk kritiek te geven en wanneer het beter is om in een een-op-een gesprek te praten. Radical Candor helpt leidinggevenden hierbij, door het geven van concrete tips en strategieën. Hierdoor kunnen leidinggevenden hun werknemers helpen om te groeien en te leren, met behoud van respect en waardering.

Aantal pagina's

272

Taal

Engels

Uitgever

St. Martin's Press

EAN-Code

9781250258403

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Radical Candor. door Kim Scott gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Radical Candor. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Radical Candor. onder EAN-code 9781250258403 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Bedrijfskunde Facilitair management Leiderschap Ondernemerschap Werkpatronen & Gebruiken Boeken

Radical Candor. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Radical Candor. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Radical Candor. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Radical Candor. in grote mate positief.

Radical Candor. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Radical Candor. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Radical Candor. te kopen.

Het boek Radical Candor. onder EAN code 9781250258403  is geschreven door: Kim Scott.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Radical Candor. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Radical Candor. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Radical Candor. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Radical Candor. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Radical Candor.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Radical Candor. aanbieden. De PDF-versie van Radical Candor. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00