Zoek
  1. boeken
  2. Reflecteren.

Reflecteren. boek PDF

Geschreven door Marie-José Geenen

Dit boek direct kopen via deze link.

Reflecteren. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Reflecteren. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Reflecteren.:

Bij reflecteren staat leren van ervaringen centraal. Door middel van reflectie kunnen studenten en professionals hun beroepsvaardigheden ontwikkelen. Ook kan reflectie bijdragen aan professionalisering van beroepen en beroepsgroepen omdat het kan leiden tot nieuwe kennis en inzichten. Dit boek Reflecteren geeft basiskennis over wat reflecteren inhoudt en legt hierbij verbanden met theorieën uit de filosofie en psychologie. Praktijkvoorbeelden en persoonlijke verhalen geven een beter beeld van de theorie. Het boek bespreekt de basisvaardigheden voor reflecteren en biedt daarnaast ook handige instrumenten om deze te leren. Ook bevat het boek zowel individuele als groepsopdrachten. Reflecteren is de herziene uitgave van het succesvolle studieboek uit 2010. Er zijn diverse veranderingen doorgevoerd in deze nieuwe uitgave, zoals actuele maatschappelijke ontwikkelingen en nieuwe inzichten meenemen. Daarnaast zijn er meer diversiteit aangebracht in de voorbeeldverhalen van studenten, waardoor de inhoud beter aansluit bij opleidingen in zorg en welzijn en bij pedagogische, juridische en creatieve studies. Reflecteren biedt theorie en opdrachten op zowel instap- als verdiepingsniveau. Bij reflecteren staat leren van ervaringen centraal. Door middel van reflectie kunnen studenten en professionals hun beroepsvaardigheden ontwikkelen. Ook kan reflectie bijdragen aan professionalisering van beroepen en beroepsgroepen omdat het kan leiden tot nieuwe kennis en inzichten. Dit boek Reflecteren geeft basiskennis over wat reflecteren inhoudt en legt hierbij verbanden met theorieën uit de filosofie en psychologie. Praktijkvoorbeelden en persoonlijke verhalen geven een beter beeld van de theorie. Het boek bespreekt de basisvaardigheden voor reflecteren en biedt daarnaast ook handige instrumenten om deze te leren. Ook bevat het boek zowel individuele als groepsopdrachten. Reflecteren is de herziene uitgave van het succesvolle studieboek uit 2010. Er zijn diverse.

Aantal pagina's

243

Taal

Nederlands

Uitgever

Coutinho

EAN-Code

9789046905777

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Reflecteren. door Marie-José Geenen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Reflecteren. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Reflecteren. onder EAN-code 9789046905777 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Boeken

Reflecteren. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Reflecteren. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Reflecteren. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Reflecteren. in grote mate positief.

Reflecteren. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Reflecteren. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Reflecteren. te kopen.

Het boek Reflecteren. onder EAN code 9789046905777  is geschreven door: Marie-José Geenen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Reflecteren. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Reflecteren. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Reflecteren. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Reflecteren. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Reflecteren.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Reflecteren. aanbieden. De PDF-versie van Reflecteren. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00