Zoek
  1. boeken
  2. RET-jezelf.

RET-jezelf. boek PDF

Geschreven door Jan Verhulst

Dit boek direct kopen via deze link.

RET-jezelf. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek RET-jezelf. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van RET-jezelf.:

RET-jezelf is een uniek boek dat een praktische uitwerking biedt van de beginselen van de Rationeel-Emotieve Therapie. Het helpt mensen om hun angsten, depressies, verslavingen, relatieproblemen en andere herkenbare moeilijkheden aan te pakken. Door middel van de RET-test kun je inzicht krijgen in je eigen manier van denken en hoe deze invloed heeft op het vinden van een oplossing. In de herziene 9e druk van RET-jezelf zijn nog meer tests en voorbeelden opgenomen. Daarnaast is er een nawoord toegevoegd waarin Jan Verhulst een verband legt tussen de RET en de analytische vorm van meditatie. De verschillende technieken en tips in het boek helpen je om je gedachten te veranderen en zo problemen op een rationele manier te benaderen. Het boek biedt je inzichten waarmee je bewuster kunt omgaan met je problemen, waardoor je in staat bent om constructieve oplossingen te zoeken.

Aantal pagina's

142

Taal

Nederlands

Uitgever

Pearson Benelux B.V.

EAN-Code

9789026522536

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van RET-jezelf. door Jan Verhulst gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt RET-jezelf. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van RET-jezelf. onder EAN-code 9789026522536 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Specialistische geneeskunde Klinische psychologie Psychotherapie Boeken

RET-jezelf. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als RET-jezelf. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de RET-jezelf. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor RET-jezelf. in grote mate positief.

RET-jezelf. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de RET-jezelf. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van RET-jezelf. te kopen.

Het boek RET-jezelf. onder EAN code 9789026522536  is geschreven door: Jan Verhulst.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van RET-jezelf. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van RET-jezelf. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van RET-jezelf. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van RET-jezelf. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van RET-jezelf.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van RET-jezelf. aanbieden. De PDF-versie van RET-jezelf. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00