Zoek
  1. boeken
  2. ReWork.

ReWork. boek PDF

Geschreven door Jason Fried

Dit boek direct kopen via deze link.

ReWork. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek ReWork. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van ReWork.:

Van de oprichters van het baanbrekende softwarebedrijf 37signals komt hier een ander soort zakend boek - een die een nieuwe realiteit verkent. Vandaag kan iedereen zaken doen. Tools die onbereikbaar waren, zijn nu gemakkelijk bereikbaar. Technologie die duizenden kostte, is nu slechts enkele ponden of zelfs gratis. Dingen die een paar jaar geleden onmogelijk waren, zijn nu eenvoudig. Dat betekent dat iedereen een bedrijf kan starten. En je kunt dat doen zonder vermoeiende 80-uur per week te werken of je levensbehoeften op teofferen. Je kunt het naast je dagelijkse baan doen, waarmee alle inkomsten worden gegenereerd die je nodig hebt. Vergeten we de zakenplannen, vergaderingen, kantoorruimte - je hebt ze niet nodig. Met zijn eenvoudige taal en eenvoudige benadering is Rework het perfecte playbook voor iedereen die ooit heeft gedroomd om het alleen te doen. Zwaarbelaste ondernemers, kleine bedrijfseigenaren, mensen die vastzitten in dagbanen en willen ontsnappen en kunstenaars die niet meer willen verhongeren, zullen allemaal waardevolle inspiratie en richtlijnen vinden in deze pagina's. Het is tijd om aan de slag te gaan. Rework biedt je de tools om je product, je service, je winkel of je ideeën op te zetten en ermee aan de slag te gaan. Je leert hoe je je bedrijf slim kunt organiseren, je krijgt de juiste mindset om je zaak te laten groeien, en je ontdekt hoe je je bedrijf schaalbaar maakt zonder de kosten te verhogen.

Aantal pagina's

288

Taal

Engels

Uitgever

Vermilion

EAN-Code

9780091929787

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van ReWork. door Jason Fried gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt ReWork. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van ReWork. onder EAN-code 9780091929787 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kookboeken Economie & Financiën Managementboeken Economie Dieet & Gezond Boeken

ReWork. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als ReWork. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de ReWork. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor ReWork. in grote mate positief.

ReWork. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de ReWork. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van ReWork. te kopen.

Het boek ReWork. onder EAN code 9780091929787  is geschreven door: Jason Fried.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van ReWork. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van ReWork. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van ReWork. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van ReWork. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van ReWork.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van ReWork. aanbieden. De PDF-versie van ReWork. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00