Zoek
  1. boeken
  2. Rich Dad's Increase your financial IQ.

Rich Dad's Increase your financial IQ. boek PDF

Geschreven door Robert Kiyosaki

Dit boek direct kopen via deze link.

Rich Dad's Increase your financial IQ. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Rich Dad's Increase your financial IQ. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Rich Dad's Increase your financial IQ.:

Product naam: Rich Dad's vergroot je financiële IQ. Product beschrijving: "Veel van onze wereldwijde economische problemen begonnen in 1971...toen president Richard Nixon de Verenigde Staten van het gouden standaard af nam. Door de geschiedenis heen, wanneer een regering zich van het gouden standaard afsplitste, begon er een tijdperk van turbulentie. In 1997, Roberts boek Rich Dad Poor Dad schokte lezers toen het stelde: 'Je huis is geen bezit'. Terwijl er wereldwijd protesten opklonken, ging het boek verder om een internationale bestseller en het nummer 1 persoonlijke financieel boek aller tijden te worden. Rich Dad Poor Dad is geen boek over onroerend goed. Het is een boek over de belangrijkheid van financiële opleiding. Rich Dad Poor Dad werd geschreven om jou en je geliefden voor te bereiden op de financiële turbulentie die Roberts rijke vader zag aankomen. In 2007, terwijl woningen in waarde daalden of verloren gingen door de foreclosures, ontdekten miljoenen eigenaren pijnlijk de wijsheid van de woorden van Roberts rijke vader. Vandaag zijn we ons allemaal bewust van het feit dat een huis een verplichting kan zijn. Vandaag weten we dat een huis in waarde kan stijgen of dalen. Vandaag weten we dat een persoon geld kan verliezen bij het beleggen.".

Aantal pagina's

240

Taal

Engels

Uitgever

Plata Publishing

EAN-Code

9781612680668

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Rich Dad's Increase your financial IQ. door Robert Kiyosaki gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Rich Dad's Increase your financial IQ. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Rich Dad's Increase your financial IQ. onder EAN-code 9781612680668 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Economie & Financiën Managementboeken Persoonlijke financiën Boeken

Rich Dad's Increase your financial IQ. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Rich Dad's Increase your financial IQ. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Rich Dad's Increase your financial IQ. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Rich Dad's Increase your financial IQ. in grote mate positief.

Rich Dad's Increase your financial IQ. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Rich Dad's Increase your financial IQ. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Rich Dad's Increase your financial IQ. te kopen.

Het boek Rich Dad's Increase your financial IQ. onder EAN code 9781612680668  is geschreven door: Robert Kiyosaki.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Rich Dad's Increase your financial IQ. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Rich Dad's Increase your financial IQ. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Rich Dad's Increase your financial IQ. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Rich Dad's Increase your financial IQ. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Rich Dad's Increase your financial IQ.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Rich Dad's Increase your financial IQ. aanbieden. De PDF-versie van Rich Dad's Increase your financial IQ. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00