Search
  1. boeken
  2. Rijk worden met vastgoed.

Rijk worden met vastgoed. boek PDF

Geschreven door Ivo Van Genechten

Dit boek direct kopen via deze link.

Rijk worden met vastgoed. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Rijk worden met vastgoed. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Rijk worden met vastgoed.:

In Rijk worden met vastgoed leert Ivo Van Genechten je hoe je financieel vrij kan worden door verstandig te investeren in vastgoed. Hij leert je hoe je doordacht en succesvol een woning aan- en verkoopt door je te focussen op cijfers en niet op looks. Ivo deelt zijn eigen groeiproces als vastgoedinvesteerder met veel praktijkvoorbeelden en interessante anekdotes. Bovendien is hij blind, wat zijn verhaal extra bijzonder maakt. Hij biedt je een stappenplan, de zogenaamde vastgoedwizard, om je doel te bereiken, zodat zelfs als je weinig kapitaal hebt, je kan beginnen met de opbouw van je portefeuille. Vastgoed begrippen en formules uit de financiële wereld worden simpel uitgelegd, zodat je kan begrijpen hoe het werkt. Met Rijk worden met vastgoed krijg je een goed begrip van de basisprincipes en leer je hoe je slim kan investeren in vastgoed.

Aantal pagina's

Taal

Nederlands

Uitgever

Borgerhoff & Lamberigts

EAN-Code

9789463939690

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Rijk worden met vastgoed. door Ivo Van Genechten gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Rijk worden met vastgoed. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Rijk worden met vastgoed. onder EAN-code 9789463939690 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Boeken

Rijk worden met vastgoed. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Rijk worden met vastgoed. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Rijk worden met vastgoed. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Rijk worden met vastgoed. in grote mate positief.

Rijk worden met vastgoed. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Rijk worden met vastgoed. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Rijk worden met vastgoed. te kopen.

Het boek Rijk worden met vastgoed. onder EAN code 9789463939690  is geschreven door: Ivo Van Genechten.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Rijk worden met vastgoed. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Rijk worden met vastgoed. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Rijk worden met vastgoed. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Rijk worden met vastgoed. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Rijk worden met vastgoed.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Rijk worden met vastgoed. aanbieden. De PDF-versie van Rijk worden met vastgoed. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00