Zoeken

Rijke taal boek PDF

Geschreven door Erna van Koeven

Dit boek direct kopen via deze link

Rijke taal boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Rijke taal over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Rijke taal :

Een groot deel van de lessen op Nederlandse basisscholen gaan over taal: lezen, schrijven, spelling, grammatica, woordenschat, mondelinge communicatie. Toch verliest Nederland al jaren internationaal terrein als het gaat om leesprestaties. En ook de leesmotivatie van Nederlandse leerlingen is significant afgenomen; ze voelen zich weinig betrokken bij het leesonderwijs. Terwijl goed kunnen lezen en schrijven een voorwaarde is voor digitale geletterdheid. En dat is essentieel om te kunnen functioneren in onze digitale samenleving. Goed leren lezen en schrijven leer je bij uitstek op school. Maar waar moet je als leerkracht beginnen als je moet kiezen uit het enorme aanbod van leerlijnen, methodes, toetsen, handreikingen en tips voor taal en lezen? Rijke taal gaat over taal- en leesdidactiek voor het basisonderwijs. Het slaat een brug tussen theorie en praktijk en laat je zien hoe je duurzaam, betekenisvol taal- en leesonderwijs geeft zodat elke leerling zijn taalbasis kan vergroten. De auteurs onderbouwen hun beweringen met wetenschappelijke bronnen. Rijke taal bevat geen traditionele verdeling in taaldomeinen, maar de hoofdstukken zijn afgestemd op het creëren van rijke contexten, het kiezen van rijke teksten en het vormgeven van actief denken over taal en interessante onderwerpen. Daarmee geeft dit boek je tientallen praktische handvaten om leerlingen de juiste ondersteuning te bieden en een goede taalbasis (mee) te geven. Rijke taal is bedoeld voor iedereen die inzicht wil krijgen in wat goed taal- en leesonderwijs is én daarmee aan de slag wil gaan. Dat kunnen werkende leraren, logopedisten, IB’ers en remedial teachers zijn, maar ook bachelorstudenten, post-hbo-studenten of master-studenten op het gebied van educatie of logopedie. Erna van Koeven is hoofddocent binnen de afdeling Educatie en Bewegen van Hogeschool Windesheim. Ze is onderzoeker bij het lectoraat Onderwijsinnovatie en ICT en zij maakt deel uit van de leerkring Geletterdheid en Schoolsucces. Anneke Smits is lector bij het lectoraat Onderwijsinnovatie en ICT van Hogeschool Windesheim en zij maakt deel uit van de leerkring Geletterdheid en Schoolsucces. De auteurs doen regelmatig verslag van hun eigen werk met scholen in de veelgelezen blog geletterdheidenschoolsucces.blogspot.com

Aantal pagina’s

432

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789024433940


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Rijke taal door Erna van Koeven gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Rijke taal downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Rijke taal onder EAN-code 9789024433940 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Rijke taal recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Rijke taal kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Rijke taal recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Rijke taal in grote mate positief.

Rijke taal is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Rijke taal PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Rijke taal te kopen.

Het boek Rijke taal onder EAN code 9789024433940  is geschreven door: Erna van Koeven.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Rijke taal downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Rijke taal ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Rijke taal beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Rijke taal direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Rijke taal ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Rijke taal aanbieden. De PDF-versie van Rijke taal kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00