Zoek
  1. boeken
  2. Scale-ups downs.

Scale-ups downs. boek PDF

Geschreven door Wendy van Ierschot

Dit boek direct kopen via deze link.

Scale-ups downs. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Scale-ups downs. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Scale-ups downs.:

Dit boek biedt je een unieke kijk op het beheer van de groei van een bedrijf, waarin de kernwaarden, de strategie en de mensen worden geïntegreerd. Met behulp van de principes, technieken en beste praktijken die worden besproken, kunnen bedrijven hun voorsprong nemen in een snel veranderende wereld. Scale-ups downs bevat praktische informatie over hoe je een goed team kunt samenstellen en beheren, je bedrijf kunt uitbreiden, een internationaal netwerk opbouwen en je merk kunt versterken. Daarnaast worden ook de risico's van scale-ups behandeld, waaronder de impact op de kwaliteit van de dienstverlening en het management van de groei. Uiteindelijk leer je hoe je een succesvolle organisatie bouwt die op duurzame wijze groeit.

Aantal pagina's

240

Taal

Nederlands

Uitgever

Business Contact

EAN-Code

9789047016809

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Scale-ups downs. door Wendy van Ierschot gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Scale-ups downs. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Scale-ups downs. onder EAN-code 9789047016809 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Psychologie Managementboeken Bedrijfskunde Organisatiekunde Boeken

Scale-ups downs. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Scale-ups downs. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Scale-ups downs. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Scale-ups downs. in grote mate positief.

Scale-ups downs. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Scale-ups downs. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Scale-ups downs. te kopen.

Het boek Scale-ups downs. onder EAN code 9789047016809  is geschreven door: Wendy van Ierschot.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Scale-ups downs. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Scale-ups downs. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Scale-ups downs. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Scale-ups downs. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Scale-ups downs.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Scale-ups downs. aanbieden. De PDF-versie van Scale-ups downs. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00