Zoek
  1. boeken
  2. Scaling Up.

Scaling Up. boek PDF

Geschreven door Harnish Verne

Dit boek direct kopen via deze link.

Scaling Up. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Scaling Up. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Scaling Up.:

Product naam: Op schaal brengen. Product beschrijving: "Het is al meer dan een decennium geleden dat Verne Harnish's bestseller Mastering the Rockefeller Habits voor het eerst werd uitgebracht. Scaling Up (Rockefeller Habits 2.0) is de eerste grote revisie van deze zakelijke klassieker die praktische tools en technieken beschrijft voor het bouwen van een bedrijf dat de industrie domineert. Dit boek is geschreven zodat iedereen - van voorlijnmedewerkers tot senior executives - geïnspireerd raakt om bij te dragen aan de groei van een bedrijf. Op schaal brengen richt zich op de vier belangrijke beslissingsgebieden waar elk bedrijf goed mee moet omgaan: mensen, strategie, uitvoering en geld. Het boek bevat een reeks nieuwe tools op één pagina, waaronder de bijgewerkte One-Page Strategic Plan en de Rockefeller Habits ChecklistTM, die meer dan 40.000 bedrijven wereldwijd hebben gebruikt om hun bedrijven succesvol op schaal te brengen - vele naar $ 10 miljoen, $ 100 miljoen en $ 1 miljard en meer - terwijl ze genieten van de klim!". Scaling Up introduceert ook een unieke "Four Decisions Framework" dat bedrijven helpt om de juiste focus te houden en een gefaseerde groei te realiseren. Het boek bevat ook interviews met meer dan 50 toonaangevende bedrijven, waaronder Stonyfield Farm, OtterBox, Riddell, and Marketo, die hun ervaringen delen met het toepassen van deze principes. Scaling Up bevat ook een aantal verhalen over bedrijven die hun groeistrategieën hebben geïmplementeerd, waaronder de verrassende successen van een aantal van de werelds meest uitdagende omgevingen. Met deze krachtige combinatie van strategische principes, praktische tools en echte verhalen, is Scaling Up een must-have voor iedereen die op zoek is naar manieren om groei te versnellen en hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Aantal pagina's

256

Taal

Engels

Uitgever

Gazelles, Inc.

EAN-Code

9780986019593

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Scaling Up. door Harnish Verne gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Scaling Up. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Scaling Up. onder EAN-code 9780986019593 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Scaling Up. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Scaling Up. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Scaling Up. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Scaling Up. in grote mate positief.

Scaling Up. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Scaling Up. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Scaling Up. te kopen.

Het boek Scaling Up. onder EAN code 9780986019593  is geschreven door: Harnish Verne.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Scaling Up. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Scaling Up. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Scaling Up. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Scaling Up. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Scaling Up.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Scaling Up. aanbieden. De PDF-versie van Scaling Up. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00