Zoeken
  1. boeken
  2. Scary Smart.

Scary Smart. boek PDF

Geschreven door Gawdat, Mo

Dit boek direct kopen via deze link.

Scary Smart. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Scary Smart. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Scary Smart.:

Scary Smart is een boek dat je kan helpen om technologie op een betere manier te begrijpen en gebruiken. AI is slimmer dan mensen en kan informatie op een veel snellere manier verwerken zonder afleiding. Het kan zelfs in de toekomst voorspellen en gebruik maken van sensoren om zowel fysieke als virtuele hoeken te zien. Maar waarom komt AI toch vaak zo verkeerd uit? Het antwoord is simpel: mensen ontwerpen de algoritmes die bepalen hoe AI werkt, en de verwerkte informatie weerspiegelt een imperfecte wereld. Betekent dit dat we hopeloos zijn? In Scary Smart geeft Mo Gawdat, de internationaal best verkopende auteur van Solve for Happy, antwoord op deze vraag en laat hij zien wat we allemaal kunnen doen om onszelf en onze machines te leren hoe we beter kunnen leven. Met meer dan dertig jaar ervaring in de technologie-industrie, leert Mo ons hoe we deze technologie kunnen gebruiken om ons leven te verbeteren, onze ervaringen te verdiepen en onze menselijkheid te behouden.

Aantal pagina's

208

Taal

Engels

Uitgever

Bluebird

EAN-Code

9781529077629

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Scary Smart. door Gawdat, Mo gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Scary Smart. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Scary Smart. onder EAN-code 9781529077629 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Wetenschap & Natuur Technologie & Bouwkunde Computers & Informatica Economie & Financiën Managementboeken Computertechnologie Communicatietechnologie Wetenschap algemeen Maatschappelijk verantwoord ondernemen Ondernemerschap Kunstmatige intelligentie Electrotechniek Impact op de samenleving Robotica Boeken

Scary Smart. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Scary Smart. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Scary Smart. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Scary Smart. in grote mate positief.

Scary Smart. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Scary Smart. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Scary Smart. te kopen.

Het boek Scary Smart. onder EAN code 9781529077629  is geschreven door: Gawdat, Mo.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Scary Smart. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Scary Smart. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Scary Smart. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Scary Smart. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Scary Smart.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Scary Smart. aanbieden. De PDF-versie van Scary Smart. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00