Zoek
  1. boeken
  2. Seksuele problemen.

Seksuele problemen. boek PDF

Geschreven door

Dit boek direct kopen via deze link.

Seksuele problemen. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Seksuele problemen. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Seksuele problemen.:

In dit boek wordt een klinische benadering aangeboden voor het diagnostiseren en behandelen van seksuele problemen. De auteur biedt een overzichtelijk en stapsgewijs programma aan om de gesignaleerde klachten effectief en doelgericht te behandelen. De benadering is gebaseerd op de laatste empirische kennis en praktische ervaring, met daarbij aandacht voor de persoonlijke manier waarop mensen omgaan met seksuele problemen. Het boek gaat in op het diagnosticeren van seksuele problemen, het onderzoeken van de onderliggende oorzaak, en het bepalen van de meest effectieve strategieën voor het behandelen ervan. Ook wordt er aandacht besteed aan de begeleiding van patiënten, waarbij er specifieke aandacht wordt besteed aan de verschillende levensfasen van een patiënt. Er worden verschillende technieken aangereikt om het zelfvertrouwen van de patiënt te vergroten, en om ze te helpen omgaan met de problemen die ze hebben. Daarnaast worden er ook nieuwe methoden en strategieën besproken die kunnen worden toegepast om seksuele problemen te voorkomen.

Aantal pagina's

355

Taal

Nederlands

Uitgever

Bohn Stafleu van Loghum

EAN-Code

9789036828932

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Seksuele problemen. door gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Seksuele problemen. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Seksuele problemen. onder EAN-code 9789036828932 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Psychologie Specialistische geneeskunde Genderpsychologie Klinische psychologie Boeken

Seksuele problemen. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Seksuele problemen. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Seksuele problemen. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Seksuele problemen. in grote mate positief.

Seksuele problemen. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Seksuele problemen. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Seksuele problemen. te kopen.

Het boek Seksuele problemen. onder EAN code 9789036828932  is geschreven door: .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Seksuele problemen. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Seksuele problemen. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Seksuele problemen. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Seksuele problemen. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Seksuele problemen.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Seksuele problemen. aanbieden. De PDF-versie van Seksuele problemen. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00