Zoek
  1. boeken
  2. Sel.

Sel. boek PDF

Geschreven door Kees van Overveld

Dit boek direct kopen via deze link.

Sel. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Sel. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Sel.:

Sel is een online platform waar leerlingen hun sociaal-emotionele vaardigheden kunnen ontwikkelen. Het platform is afgestemd op de leeftijd van de leerlingen, waardoor zij leren omgaan met hun emoties en emotionele interacties met anderen. Met Sel kunnen leerlingen hun sociale vaardigheden ontwikkelen door middel van interactieve oefeningen, die worden afgestemd op hun leeftijd en interesses. Ook kunnen leerlingen hun eigen gedrag reflecteren en doelen stellen voor hun sociale vaardigheden. Het platform biedt ook een omgeving waar leerlingen in een veilige en vertrouwelijke sfeer kunnen leren, met een leraar die hen begeleidt bij hun leerproces. De leraar volgt de voortgang van de leerlingen en kan de oefeningen aanpassen op de behoeften van de leerling. Met Sel kunnen leerlingen hun sociale vaardigheden ontwikkelen en hierdoor beter omgaan met zichzelf en de ander. Ze leren interactie met anderen, conflictoplossing en reflecteren op hun eigen gedrag. Daardoor zullen ze een betere relatie met anderen ontwikkelen en hun sociale vaardigheden verbeteren.

Aantal pagina's

144

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Pica

EAN-Code

9789491806926

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Sel. door Kees van Overveld gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Sel. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Sel. onder EAN-code 9789491806926 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Onderwijstechnieken Boeken

Sel. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Sel. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Sel. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Sel. in grote mate positief.

Sel. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Sel. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Sel. te kopen.

Het boek Sel. onder EAN code 9789491806926  is geschreven door: Kees van Overveld.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Sel. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Sel. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Sel. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Sel. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Sel.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Sel. aanbieden. De PDF-versie van Sel. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00