Zoek
  1. boeken
  2. Shoe Dog.

Shoe Dog. boek PDF

Geschreven door Phil Knight

Dit boek direct kopen via deze link.

Shoe Dog. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Shoe Dog. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Shoe Dog.:

Phil Knight richtte in 1964 samen met hardloopcoach Bill Bowerman Blue Ribbon Sports op, met slechts 00 als startkapitaal. Dit avontuur, dat leidde tot de oprichting van Nike Inc, wordt nu vereeuwigd in de Shoe Dog. Deze schoen is een eerbetoon aan de verhalen van de oprichters. De Shoe Dog heeft een moderne stijl met contrasterende kleuren en een textuur dat geïnspireerd is op de legendarische schoenen die Nike Inc. maakte. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig materiaal, met kenmerkende elementen zoals het Nike logo en de signature Swoosh. Het inlegzool is gemaakt van ademend materiaal voor optimaal comfort. Bovendien heeft de schoen een unieke uitstraling door de vervaagde kleuren en een slanke zool. De Shoe Dog is een perfecte mix van kwaliteit, stijl en comfort. Het is een eerbetoon aan de oprichters van Nike Inc. en hun verhaal. Dit is de perfecte schoen voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, comfortabele schoen met een verhaal. De Shoe Dog is de ideale combinatie van klassieke stijl en modern design.

Aantal pagina's

416

Taal

Nederlands

Uitgever

Spectrum

EAN-Code

9789000357598

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Shoe Dog. door Phil Knight gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Shoe Dog. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Shoe Dog. onder EAN-code 9789000357598 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Sport & Outdoor Biografieën & Waargebeurd Managementboeken Ondernemers & Bedrijven Leiderschap Boeken

Shoe Dog. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Shoe Dog. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Shoe Dog. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Shoe Dog. in grote mate positief.

Shoe Dog. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Shoe Dog. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Shoe Dog. te kopen.

Het boek Shoe Dog. onder EAN code 9789000357598  is geschreven door: Phil Knight.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Shoe Dog. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Shoe Dog. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Shoe Dog. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Shoe Dog. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Shoe Dog.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Shoe Dog. aanbieden. De PDF-versie van Shoe Dog. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00