Zoek
  1. boeken
  2. Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto.

Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto. boek PDF

Geschreven door Nassim Nicholas Taleb

Dit boek direct kopen via deze link.

Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto.:

Skin in the Game: Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto is een harde klap voor veel van onze lang opgebouwde overtuigingen over risico's en beloningen, politiek en religie, financiën en persoonlijke verantwoordelijkheid. Het boek van de auteur van The Black Swan is een boeiend verhaal dat de lezer meeneemt op een reis door de veelzijdige wereld van het onzekerhedenbestrijden. De centrale boodschap in Skin in the Game is dat er een ongelijkheid bestaat tussen degenen die het meeste risico nemen en degenen die het minste risico nemen. Het boek nodigt de lezer uit om zich bewust te worden van deze ongelijkheid en om een ​​diepere kijk te krijgen op complexe situaties. De auteur stelt voor om bewuste keuzes te maken en risico's te nemen in verschillende gebieden, zoals financiën, politiek, religie en persoonlijke verantwoordelijkheden. Skin in the Game is geschreven in een toegankelijke stijl en bevat veel verhalen en anekdotes om de verschillende punten uit het boek te illustreren. Het is een verrijkende leeservaring die de lezer een kijkje geeft in een veelzijdige wereld van onzekerheid. De auteur heeft een krachtige boodschap overgelaten voor de lezer: Neem risico's en ga voor je dromen!

Aantal pagina's

304

Taal

Engels

Uitgever

Random House Trade Paperbacks

EAN-Code

9780425284643

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto. door Nassim Nicholas Taleb gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto. onder EAN-code 9780425284643 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Wetenschap & Natuur Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Religie, Spiritualiteit & Filosofie Economie & Financiën Managementboeken Economie Populaire psychologie Filosofie Wetenschap algemeen Leiderschap Macro-economie Populaire filosofie Onderzoek & Informatie Boeken

Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto. in grote mate positief.

Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto. te kopen.

Het boek Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto. onder EAN code 9780425284643  is geschreven door: Nassim Nicholas Taleb.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto. aanbieden. De PDF-versie van Skin in the Game Hidden Asymmetries in Daily Life Incerto. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00