Zoek
  1. boeken
  2. Slapend rijk.

Slapend rijk. boek PDF

Geschreven door Oeds-Jan Postma

Dit boek direct kopen via deze link.

Slapend rijk. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Slapend rijk. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Slapend rijk.:

Slapend rijk. Zou het echt mogelijk zijn om geld te verdienen terwijl je slaapt? Volgens Warren Buffett is dit het geheim van rijkdom. En dat komt uit de mond van deze multi-miljardair. Oeds-Jan Postma is de gewoonste miljonair van ons land. Hij verdiende zijn miljoen door slim zijn geld aan het werk te zetten. In Slapend Rijk deelt hij zijn aanpak openhartig. De meeste beleggers werken vaak op gevoel. Maar gelddokter Postma weet - uit eigen ervaring - dat het veel beter is om een simpel plan te volgen. Met dit boek en drie post-it-blaadjes kun je je geld laten groeien terwijl je slaapt. Zo heb je straks een passief inkomen waar je al je dromen mee kunt verwezenlijken. Een droom die voor iedereen mogelijk is. Waar wacht je nog op?

Aantal pagina's

260

Taal

Nederlands

Uitgever

De gelddokter

EAN-Code

9789464439335

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Slapend rijk. door Oeds-Jan Postma gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Slapend rijk. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Slapend rijk. onder EAN-code 9789464439335 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Economie & Financiën Financien & Boekhouding Financien Beleggen Boeken

Slapend rijk. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Slapend rijk. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Slapend rijk. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Slapend rijk. in grote mate positief.

Slapend rijk. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Slapend rijk. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Slapend rijk. te kopen.

Het boek Slapend rijk. onder EAN code 9789464439335  is geschreven door: Oeds-Jan Postma.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Slapend rijk. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Slapend rijk. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Slapend rijk. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Slapend rijk. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Slapend rijk.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Slapend rijk. aanbieden. De PDF-versie van Slapend rijk. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00