Zoek
  1. boeken
  2. Slapende honden? Wakker maken.

Slapende honden? Wakker maken. boek PDF

Geschreven door Arianne Struik

Dit boek direct kopen via deze link.

Slapende honden? Wakker maken. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Slapende honden? Wakker maken. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Slapende honden? Wakker maken.:

David heeft hulp nodig om zijn trauma's te verwerken. Slapende honden? Wakker maken! biedt een gids voor iedereen die een kind met vergelijkbare problemen tegenkomt. In deze derde editie hebben therapeuten, begeleiders, leraren en andere professionals een krachtige tool om te helpen bij het verwerken van trauma's. Het boek biedt een brede aanpak met onder andere informatie over het herkennen en begrijpen van de effecten van trauma op het gedrag, het omgaan met emoties en het belang van het maken van verbinding. Verder wordt er dieper ingegaan op een aantal veelvoorkomende klachten zoals depressie, angst, somberheid en concentratieproblemen. Met behulp van praktische tips en adviezen kunnen begeleiders kinderen beter begrijpen en begeleiden bij het verwerken van hun trauma's. Slapende honden? Wakker maken! is een boek dat je helpt om ervoor te zorgen dat kinderen alsnog een kans krijgen om hun verleden te verwerken, zodat ze op latere leeftijd geen klachten meer hebben. Het boek is een must voor iedereen die een kind wil helpen in het verwerken van trauma's.

Aantal pagina's

440

Taal

Nederlands

Uitgever

Pearson Benelux B.V.

EAN-Code

9789043038751

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Slapende honden? Wakker maken. door Arianne Struik gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Slapende honden? Wakker maken. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Slapende honden? Wakker maken. onder EAN-code 9789043038751 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Psychologie Specialistische geneeskunde Neuropsychologie Klinische psychologie Psychotherapie Boeken

Slapende honden? Wakker maken. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Slapende honden? Wakker maken. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Slapende honden? Wakker maken. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Slapende honden? Wakker maken. in grote mate positief.

Slapende honden? Wakker maken. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Slapende honden? Wakker maken. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Slapende honden? Wakker maken. te kopen.

Het boek Slapende honden? Wakker maken. onder EAN code 9789043038751  is geschreven door: Arianne Struik.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Slapende honden? Wakker maken. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Slapende honden? Wakker maken. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Slapende honden? Wakker maken. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Slapende honden? Wakker maken. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Slapende honden? Wakker maken.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Slapende honden? Wakker maken. aanbieden. De PDF-versie van Slapende honden? Wakker maken. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00