Zoek
  1. boeken
  2. Slim besparen.

Slim besparen. boek PDF

Geschreven door Els van den Broeck

Dit boek direct kopen via deze link.

Slim besparen. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Slim besparen. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Slim besparen.:

Product naam: Slim besparen. Product beschrijving: "Het begrijpen van je inkomsten en uitgaven is een belangrijke stap. Weet jij wat je gemiddelde maandelijkse inkomsten zijn? Of hoeveel je gemiddeld per maand uitgeeft? In deel een kom je hierachter. Als je wil besparen, maar je weet niet hoeveel je uitgeeft, is het belangrijk om de juiste stappen te zetten. In het tweede deel worden twaalf relevante thema’s onder de loep genomen, waarop je slim kan besparen: boodschappen, mode, energie, vaste contracten, ontspanning… Elk onderdeel wordt afgesloten met een uitdaging. Met het Werkboek Slim besparen krijg je inzicht in je inkomsten en uitgaven en hoe je die kan optimaliseren. Je leert hoe je minder kan uitgeven aan wat je niet belangrijk vindt, zodat je meer geld overhoudt voor wat je wél wil.".

Aantal pagina's

192

Taal

Nederlands

Uitgever

Manteau

EAN-Code

9789022339732

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Slim besparen. door Els van den Broeck gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Slim besparen. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Slim besparen. onder EAN-code 9789022339732 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kookboeken Mens & Maatschappij Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Managementboeken Persoonlijke financiën Boeken

Slim besparen. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Slim besparen. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Slim besparen. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Slim besparen. in grote mate positief.

Slim besparen. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Slim besparen. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Slim besparen. te kopen.

Het boek Slim besparen. onder EAN code 9789022339732  is geschreven door: Els van den Broeck.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Slim besparen. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Slim besparen. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Slim besparen. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Slim besparen. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Slim besparen.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Slim besparen. aanbieden. De PDF-versie van Slim besparen. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00