Zoeken
  1. boeken
  2. Slim maar vastgelopen.

Slim maar vastgelopen. boek PDF

Geschreven door Thomas E. Brown

Dit boek direct kopen via deze link.

Slim maar vastgelopen. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Slim maar vastgelopen. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Slim maar vastgelopen.:

Slim maar vastgelopen biedt een unieke kijk op het leven met ADHD en hoe het leven op een constructieve manier kan worden ervaren. De verhalen inspireren en geven aan dat er hoop is en dat er oplossingen zijn. Er worden technieken aangereikt om leren, werken en communiceren met anderen te verbeteren. Daarnaast wordt er ook gefocust op onderwerpen als de verbanden tussen ADHD en onderpresteren, het vermogen om informatie te filteren, de invloed van familie, vrienden en docenten, evenals strategieën voor het omgaan met gevoelens van schaamte en depressie. De verhalen in het boek zijn informatief, emotioneel en bieden een realistisch beeld van het leven met ADHD. Het boek is zowel voor mensen met ADHD als voor hun familie, leraren, therapeuten en andere belanghebbenden een waardevolle bron van informatie.

Aantal pagina's

228

Taal

Nederlands

Uitgever

Pearson Benelux B.V.

EAN-Code

9789026522765

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Slim maar vastgelopen. door Thomas E. Brown gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Slim maar vastgelopen. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Slim maar vastgelopen. onder EAN-code 9789026522765 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Populaire psychologie ADHD & ADD Boeken

Slim maar vastgelopen. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Slim maar vastgelopen. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Slim maar vastgelopen. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Slim maar vastgelopen. in grote mate positief.

Slim maar vastgelopen. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Slim maar vastgelopen. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Slim maar vastgelopen. te kopen.

Het boek Slim maar vastgelopen. onder EAN code 9789026522765  is geschreven door: Thomas E. Brown.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Slim maar vastgelopen. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Slim maar vastgelopen. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Slim maar vastgelopen. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Slim maar vastgelopen. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Slim maar vastgelopen.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Slim maar vastgelopen. aanbieden. De PDF-versie van Slim maar vastgelopen. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00