Search
  1. boeken
  2. SPIN Selling.

SPIN Selling. boek PDF

Geschreven door Neil Rackham

Dit boek direct kopen via deze link.

SPIN Selling. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek SPIN Selling. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van SPIN Selling.:

Product naam: SPIN Selling. SPIN Selling is een internationale bestseller die hoogwaardige verkoop heeft veranderd! Geschreven door Neil Rackham, voormalig president en oprichter van Huthwaite corporation, is SPIN Selling essentieel voor iedereen die betrokken is bij verkoop of het beheren van een verkoopteam. Onbetwist het beste gedocumenteerde verhaal over verkoopsucces ooit verzameld en het resultaat van Huthwaite corporation's massale 12-jarige, miljoen dollar onderzoek naar effectieve verkoop prestaties, deze baanbrekende bron bevat de revolutie SPIN (Situation, Problem, Implication, Need-payoff) strategie. In SPIN Selling geeft Rackham, die grote bedrijven zoals IBM en Honeywell heeft geadviseerd, het eerste boek dat specifiek kijkt naar het verkopen van hoogwaardige producten en services. Door de eenvoudige, praktische en eenvoudig toe te passen technieken van SPIN, kunnen lezers hun verkoopvolume uit grote accounts dramatisch verhogen. Rackham beantwoordt belangrijke vragen zoals Wat maakt succes in grote verkopen en Waarom werken technieken zoals afsluiten in kleine verkopen maar mislukken in grotere? U zult leren waarom traditionele verkoopmethoden die zijn ontwikkeld voor kleine consumentenverkopen, gewoon niet werken voor grote verkopen en waarom conventionele verkoopmethoden veroordeeld zijn om te mislukken bij grote verkopen. Vol met.

Aantal pagina's

197

Taal

Engels

Uitgever

McGraw-Hill Inc.,US

EAN-Code

9780070511132

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van SPIN Selling. door Neil Rackham gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt SPIN Selling. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van SPIN Selling. onder EAN-code 9780070511132 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Sales & Marketing Boeken

SPIN Selling. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als SPIN Selling. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de SPIN Selling. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor SPIN Selling. in grote mate positief.

SPIN Selling. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de SPIN Selling. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van SPIN Selling. te kopen.

Het boek SPIN Selling. onder EAN code 9780070511132  is geschreven door: Neil Rackham.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van SPIN Selling. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van SPIN Selling. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van SPIN Selling. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van SPIN Selling. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van SPIN Selling.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van SPIN Selling. aanbieden. De PDF-versie van SPIN Selling. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00