Zoek
  1. boeken
  2. Sprint.

Sprint. boek PDF

Geschreven door Jake Knapp

Dit boek direct kopen via deze link.

Sprint. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Sprint. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Sprint.:

Met de Sprint is er nu een zeker manier om deze belangrijke vragen te beantwoorden. Designer Jake Knapp creëerde dit vijfdaagse proces bij Google, waar Sprints gebruikt werden voor alles van Google Search tot Google X. Hij sloot zich aan bij Braden Kowitz en John Zeratsky bij Google Ventures, en samen hebben ze meer dan honderd Sprints volbracht met bedrijven in mobiele, e-commerce, gezondheidszorg, financiën en meer. Een praktische gids om kritische zakelijke vragen te beantwoorden, Sprint is een boek voor teams van elke grootte, van kleine start-ups tot Fortune 100s, van leraren tot niet-gouvernementele organisaties. Het is voor iedereen met een grote kans, probleem of idee dat vandaag nog antwoorden nodig heeft. Sprint is een krachtig proces dat je helpt om problemen te identificeren, te verkennen, te visualiseren, te testen en te verbeteren. Het biedt een gestructureerde en gefaseerde benadering, waarbij je snel antwoorden krijgt op je vragen. Door deze aanpak kun je je ideeën in korte tijd concreet maken. Dankzij de Sprint kun je klanten in kaart brengen, ontwerpen maken, prototypes bouwen en testen, zodat je de juiste oplossing kunt vinden.

Aantal pagina's

288

Taal

Engels

Uitgever

Transworld Publishers Ltd

EAN-Code

9780593076118

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Sprint. door Jake Knapp gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Sprint. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Sprint. onder EAN-code 9780593076118 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Strategie Innovatie & Disruptie Ondernemerschap Boeken

Sprint. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Sprint. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Sprint. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Sprint. in grote mate positief.

Sprint. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Sprint. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Sprint. te kopen.

Het boek Sprint. onder EAN code 9780593076118  is geschreven door: Jake Knapp.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Sprint. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Sprint. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Sprint. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Sprint. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Sprint.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Sprint. aanbieden. De PDF-versie van Sprint. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00