Zoek
  1. boeken
  2. Storytelling With Data.

Storytelling With Data. boek PDF

Geschreven door Cole Nussbaumer Knaflic

Dit boek direct kopen via deze link.

Storytelling With Data. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Storytelling With Data. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Storytelling With Data.:

Storytelling With Data is een prachtig geschreven, meesterlijk voorbeeld van een zeldzame kunst in de bedrijfswereld. Cole Nussbaumer Knaflic heeft een unieke vaardigheid—een geschenk—om een verhaal te vertellen door middel van data. Bij JPMorgan Chase heeft ze geholpen om onze vermogens om complexe analyse uit te leggen aan executive management en de toezichthouders waarmee we werken, te verbeteren. Coles boek brengt haar talenten samen in een gemakkelijk te lezen gids met uitstekende voorbeelden waar iedereen van kan leren om verstandiger beslissingen te nemen. Storytelling With Data biedt een stapsgewijze aanpak om data-gedreven verhalen te vertellen. De lezer kan leren hoe ze de context van hun verhaal kunnen bestuderen, een verhaallijn kunnen opbouwen, visuele elementen kunnen gebruiken en de kracht van hun verhaal kunnen versterken. Met behulp van duidelijke voorbeelden en verhalen uit het echte leven, leert Storytelling With Data je hoe je een sterk verhalen kunt maken met behulp van data. Het boek stelt je ook in staat om je verhaal te vertellen op een manier die kan worden begrepen door iedereen die naar je luistert.

Aantal pagina's

267

Taal

Engels

Uitgever

Onbekend

EAN-Code

9781119002253

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Storytelling With Data. door Cole Nussbaumer Knaflic gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Storytelling With Data. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Storytelling With Data. onder EAN-code 9781119002253 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Computers & Informatica Economie & Financiën Managementboeken Computertechnologie Boeken

Storytelling With Data. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Storytelling With Data. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Storytelling With Data. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Storytelling With Data. in grote mate positief.

Storytelling With Data. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Storytelling With Data. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Storytelling With Data. te kopen.

Het boek Storytelling With Data. onder EAN code 9781119002253  is geschreven door: Cole Nussbaumer Knaflic.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Storytelling With Data. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Storytelling With Data. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Storytelling With Data. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Storytelling With Data. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Storytelling With Data.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Storytelling With Data. aanbieden. De PDF-versie van Storytelling With Data. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00