Zoek
  1. boeken
  2. Strategische marketingplanning.

Strategische marketingplanning. boek PDF

Geschreven door K.J. Alsem

Dit boek direct kopen via deze link.

Strategische marketingplanning. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Strategische marketingplanning. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Strategische marketingplanning.:

Strategische marketingplanning helpt studenten bij het plannen van marketingstrategieën. Het boek bestaat uit acht hoofdstukken, elk gericht op een aparte stap in het strategische marketingplanningsproces. Elk hoofdstuk wordt verduidelijkt met praktische voorbeelden en slotcases, samen met handige tools. In deze achtste editie is digitale marketing in alle planningsstappen geïntegreerd. Niet alleen online communicatie, maar ook digitale marketing in de volle breedte wordt hierin behandeld. Alle voorbeelden en praktijkcases zijn up-to-date gehouden, om zo aan te sluiten bij de meest actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing. Strategische Marketingplanning is geschikt voor studenten die zich bezighouden met Commerciële Economie, International Business and Languages, Small Business en Retail Management, maar ook voor andere aanverwante opleidingen. Naast het gedrukte boek is het ook verkrijgbaar als e-book, evenals een internationale editie bij Routledge. Noordhoff biedt ook een online omgeving met ondersteunend materiaal, waar studenten verschillende oefentoetsen kunnen maken.

Aantal pagina's

472

Taal

Nederlands

Uitgever

Noordhoff

EAN-Code

9789001593490

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Strategische marketingplanning. door K.J. Alsem gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Strategische marketingplanning. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Strategische marketingplanning. onder EAN-code 9789001593490 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Managementboeken Sales & Marketing Educatieve uitgaven Boeken

Strategische marketingplanning. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Strategische marketingplanning. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Strategische marketingplanning. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Strategische marketingplanning. in grote mate positief.

Strategische marketingplanning. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Strategische marketingplanning. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Strategische marketingplanning. te kopen.

Het boek Strategische marketingplanning. onder EAN code 9789001593490  is geschreven door: K.J. Alsem.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Strategische marketingplanning. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Strategische marketingplanning. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Strategische marketingplanning. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Strategische marketingplanning. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Strategische marketingplanning.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Strategische marketingplanning. aanbieden. De PDF-versie van Strategische marketingplanning. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00