Zoek
  1. boeken
  2. Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd.

Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd. boek PDF

Geschreven door Colette de Bruin

Dit boek direct kopen via deze link.

Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd.:

Het boekje Streepjesserie Geef me de 5 helpt kinderen met een drukke geest om hun hoofd weer tot rust te brengen. Samen met mama leert Luna in dit boekje hoe haar hoofd werkt en hoe zij zelf kan herkennen en voorkomen dat het vol raakt. Zo leert ze om zelf de draaikolken in haar hoofd te stoppen. Het boekje is ontwikkeld door experts op het gebied van autisme en is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar. Het bevat informatieve en praktische tips die helpend zijn voor iedereen die dit streepje herkent. Ook bevat het boekje een emotiemeter, die je gratis kunt downloaden via de webshop van Geef me de 5. Deze emotiemeter helpt om de emoties beter te begrijpen en te beheersen.

Aantal pagina's

48

Taal

Nederlands

Uitgever

High 5 Publishers

EAN-Code

9789492985026

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd. door Colette de Bruin gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd. onder EAN-code 9789492985026 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Gezin & Relaties Geneeskunde & Verpleging Psychologie Specialistische geneeskunde Ouderschap & Opvoeding Neurologie & Klinische neurofysiologie Autisme Boeken

Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd. in grote mate positief.

Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd. te kopen.

Het boek Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd. onder EAN code 9789492985026  is geschreven door: Colette de Bruin.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd. aanbieden. De PDF-versie van Streepjesserie Geef me de 5 1 Draaikolken in Luna's hoofd. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00