Zoek
  1. boeken
  2. Stress zit niet tussen je oren.

Stress zit niet tussen je oren. boek PDF

Geschreven door Cecile de Roos

Dit boek direct kopen via deze link.

Stress zit niet tussen je oren. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Stress zit niet tussen je oren. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Stress zit niet tussen je oren.:

Stress zit niet tussen je oren is een boek dat inzicht biedt in wat stress precies is. Met herkenbare ervaringen uit de praktijk en aan de hand van wetenschappelijke literatuur, biedt het boek de lezer handige tools om zelf met collega’s of teams aan de slag te gaan met stress. Deze tools variëren van het ontdekken van de voordelen van het stresssysteem tot het triggeren van de energiebalans. Het boek gaat verder dan alleen het aanbieden van inzichten. Er worden ook aantoonbare verbeteringen aangeboden voor het samenwerken, leren, presteren, accepteren van emoties en omgaan met veranderingen. De auteur, Cecile de Roos, heeft jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis over stress, wat betekent dat de lezer veel waardevolle tips en adviezen kan verwachten. Stress zit niet tussen je oren is een boek dat zich richt op mensen die meer willen weten over stress en die op zoek zijn naar praktische methoden om ermee om te gaan. Het biedt verrassende inzichten, leuke weetjes en vragenlijsten die helpen om het onderwerp beter te begrijpen.

Aantal pagina's

152

Taal

Nederlands

Uitgever

Vakmedianet

EAN-Code

9789462158214

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Stress zit niet tussen je oren. door Cecile de Roos gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Stress zit niet tussen je oren. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Stress zit niet tussen je oren. onder EAN-code 9789462158214 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Organisatiekunde Boeken

Stress zit niet tussen je oren. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Stress zit niet tussen je oren. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Stress zit niet tussen je oren. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Stress zit niet tussen je oren. in grote mate positief.

Stress zit niet tussen je oren. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Stress zit niet tussen je oren. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Stress zit niet tussen je oren. te kopen.

Het boek Stress zit niet tussen je oren. onder EAN code 9789462158214  is geschreven door: Cecile de Roos.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Stress zit niet tussen je oren. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Stress zit niet tussen je oren. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Stress zit niet tussen je oren. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Stress zit niet tussen je oren. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Stress zit niet tussen je oren.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Stress zit niet tussen je oren. aanbieden. De PDF-versie van Stress zit niet tussen je oren. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00