Zoeken
  1. boeken
  2. Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies.

Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies. boek PDF

Geschreven door Nick Bostrom

Dit boek direct kopen via deze link.

Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies.:

In Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies ben je getuige van een fascinerende reis door het landschap van topics en overwegingen. Hier kom je meer te weten over de mogelijkheid om een zaad AI te bouwen of om andere manieren te bedenken om de intelligentie explosie overleefbaar te maken. Het boek biedt ook inzicht in de kracht van de menselijke hersenen en licht de risico's toe die een superintelligence met zich meebrengt. Het boek helpt ons om een antwoord te vinden op de vraag hoe je een gecontroleerde detonatie kunt veroorzaken. Daarnaast worden de verschillende mogelijkheden die we hebben om deze superintelligence in bedwang te houden, uitgelicht. Deze methoden variëren van orakels, genies en singletons tot boxing methods, tripwires en mind crime. Ook wordt er stilgestaan bij de kosmische erfenis die we als mensheid hebben. Lees het boek en ontdek meer over de mogelijkheden en risico's van een superintelligence.

Aantal pagina's

432

Taal

Engels

Uitgever

Oxford University Press

EAN-Code

9780198739838

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies. door Nick Bostrom gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies. onder EAN-code 9780198739838 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Wetenschap & Natuur Computers & Informatica Managementboeken Computertechnologie Sociale & Ethische kwesties Wetenschap algemeen Kunstmatige intelligentie Mens-computerinteractie Vooruitzichten & Prognoses Onderzoek & Informatie Machine learning Boeken

Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies. in grote mate positief.

Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies. te kopen.

Het boek Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies. onder EAN code 9780198739838  is geschreven door: Nick Bostrom.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies. aanbieden. De PDF-versie van Superintelligence : Paths, Dangers, Strategies. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00