Zoek

superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids boek PDF

Geschreven door Wouter de Jong

Dit boek direct kopen via deze link

superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids over gaat? Lees hieronder de samenvatting van superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids :

Hoog tijd dat we onze kinderen leren hoe ze baas kunnen worden in hun hoofd. Daarom heeft Wouter de Jong nu 'Superkrachten voor je hoofd' geschreven. We leren onze kinderen zo ongeveer alles. Behalve de gebruiksaanwijzing van hun eigen hoofd. Dankzij het grote succes van Mindgym: Sportschool voor je geest hebben talloze volwassenen al ontdekt hoe ze met eenvoudige oefeningen hun mentale conditie kunnen verbeteren. Hoog tijd dus om ook onze kinderen te leren hoe ze baas kunnen worden in hun hoofd. Daarom heeft Wouter de Jong nu Mindgym voor kids geschreven. Superkrachten voor je hoofd is een echt doeboek om (samen met je ouders of alleen) te ontdekken hoe je koning in je kop wordt. Je leert hoe je beter om kunt gaan met onaangename ervaringen, hoe je je sociale skills (in plaats van sociale media) kunt verbeteren en meer zelfvertrouwen krijgt. De Jong pakt dit onderwerp weer aan op zijn ondeugende, relativerende manier, met mooie anekdotes, grappige weetjes en rake kinderquotes (‘Wraak is als poepen in je broek om de ander in de stank te zetten. Uiteindelijk heb je er zelf het meeste last van’). Het boek staat vol leuke oefeningen met toegankelijke uitleg, challenges die je met je ouders kunt doen en geestige tekeningen van Hein de Kort. Daarnaast kun je audio-opnames downloaden om de technieken kracht bij te zetten én er is een speciale Mindgym-titelsong, ingezongen door Elise Schaap. Deze methode geeft kinderen speelse tools om beter om te kunnen gaan met stressvolle, saaie of moeilijke momenten in hun leven, oftewel: hoe ze hun eigen mentale superkrachten kunnen ontwikkelen!

Aantal pagina’s

154

Taal

Nederlands

Formaat

Hardcover

EAN-Code

9789492493804


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids door Wouter de Jong gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids onder EAN-code 9789492493804 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids in grote mate positief.

superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids te kopen.

Het boek superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids onder EAN code 9789492493804  is geschreven door: Wouter de Jong .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids beschikbaar gemaakt. Download de PDF van superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids aanbieden. De PDF-versie van superkrachten voor je hoofd mindgym voor kids kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00