Zoek
  1. boeken
  2. Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees.

Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees. boek PDF

Geschreven door Erikson, Thomas

Dit boek direct kopen via deze link.

Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees.:

Product naam: Omringd door slechte baas en luie werknemers Productbeschrijving: Heb je het zat om omringd te worden door idioten op het werk? Ben je moe van een slechte baas of luie collega's? Thomas Erikson, auteur van de internationale bestseller Omringd door Idioten, helpt je om met hen om te gaan en om de juiste dingen te doen. Waarom is goed leiderschap zo schaars? Iedereen moet op een bepaalde manier leiding geven, maar eerlijk gezegd zijn sommige bazen erger dan andere. Als je gek wordt van een micro-manager, regelmatig verdrinkt onder de onredelijke verwachtingen van je baas of worstelt met taken die je krijgt maar geen autoriteit, is de internationale gedragsexpert Thomas Erikson hier om je te helpen. Met de eenvoudige vierkleurensysteem dat Omringd door Idioten wereldwijd een bestseller maakte, laat Erikson zien hoe je door jouw eigen en je baas gedragskenmerken te begrijpen je een harmonieuzere en productievere werkplek kunt creëren. Hij beschrijft ook wat kenmerkend is voor een uitstekende leider en hoe je je gedrag kunt aanpassen om dit te modelleren. Omdat er twee kanten zijn aan elke munt, kijkt Erikson ook naar werknemers zelf en waarom sommige collega's vaak onderpresteren en wat je kunt doen om dit te veranderen. Met de humor en de inzichten van Erikson.".

Aantal pagina's

336

Taal

Engels

Uitgever

Vermillion

EAN-Code

9781785043406

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees. door Erikson, Thomas gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees. onder EAN-code 9781785043406 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Economie & Financiën Managementboeken Populaire psychologie Facilitair management Leiderschap Boeken

Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees. in grote mate positief.

Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees. te kopen.

Het boek Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees. onder EAN code 9781785043406  is geschreven door: Erikson, Thomas.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees. aanbieden. De PDF-versie van Surrounded by Bad Bosses and Lazy Employees. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00