Zoek
  1. boeken
  2. Surrounded by Narcissists.

Surrounded by Narcissists. boek PDF

Geschreven door Thomas Erikson

Dit boek direct kopen via deze link.

Surrounded by Narcissists. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Surrounded by Narcissists. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Surrounded by Narcissists.:

Surrounded by Narcissists van de Sunday Times bestsellerauteur van Surrounded by Idiots. Ben je omringd door narcisten? Word je moe van hun continue behoefte aan aandacht, hun overtuiging dat ze gelijk hebben (zelfs als dit duidelijk niet het geval is), hun vastberadenheid om te doen wat ze willen (ongeacht de invloed hiervan) en hun verbijsterende behoefte om iedereen en alles om hen heen te controleren? In dit boeiende en verstandsverbijsterende boek helpt Thomas Erikson je om te begrijpen hoe narcisten werken en vooral hoe je met ze om kunt gaan zonder jezelf uit te putten. Met behulp van het gedragsmodel dat bekend werd gemaakt in Surrounded by Idiots, geeft Erikson alle tools die je nodig hebt om niet alleen met de narcisten om je heen om te gaan, maar ook omgaan met elke dag narcisme in deze tijd van sociale media. Met Surrounded by Narcissists kun je jezelf bevrijden van narcistische agenda's, zodat je een gelukkiger, vervullender en meer succesvol leven kunt leiden.

Aantal pagina's

320

Taal

Engels

Uitgever

Vermilion

EAN-Code

9781785043673

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Surrounded by Narcissists. door Thomas Erikson gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Surrounded by Narcissists. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Surrounded by Narcissists. onder EAN-code 9781785043673 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Wetenschap & Natuur Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Economie & Financiën Managementboeken Populair wetenschappelijk Boeken

Surrounded by Narcissists. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Surrounded by Narcissists. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Surrounded by Narcissists. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Surrounded by Narcissists. in grote mate positief.

Surrounded by Narcissists. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Surrounded by Narcissists. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Surrounded by Narcissists. te kopen.

Het boek Surrounded by Narcissists. onder EAN code 9781785043673  is geschreven door: Thomas Erikson.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Surrounded by Narcissists. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Surrounded by Narcissists. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Surrounded by Narcissists. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Surrounded by Narcissists. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Surrounded by Narcissists.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Surrounded by Narcissists. aanbieden. De PDF-versie van Surrounded by Narcissists. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00