Zoek
  1. boeken
  2. Systemisch wijzer.

Systemisch wijzer. boek PDF

Geschreven door Siets Bakker

Dit boek direct kopen via deze link.

Systemisch wijzer. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Systemisch wijzer. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Systemisch wijzer.:

Product naam: Systemisch wijzer. Product beschrijving: Je voelt dat er iets niet helemaal klopt in je organisatie of team, maar je kunt het niet goed verwoorden. Je blijft gewoon doorgaan en negeer de signalen. Signalen van buitenaf of vanuit jouw eigen lichaam. Jammer, want er is veel meer te halen uit de systemische wijsheid die je in je hebt. Bakker en Steeghs schreven het eerste praktische handboek waarin de kennis uit familie- en organisatieopstellingen op een heldere en nuchtere manier wordt vertaald naar de werkvloer. Je leert welke drie oerkrachten actief zijn in de onderstroom van organisaties en teams, zodat je beter begrijpt wat je al voelde maar waar je nog geen woorden voor had. Door je eigen systemische wijsheid te gebruiken, krijg je toegang tot een nieuwe bron van informatie. Je komt op een dieper niveau van 'weten', zonder veel moeite. De oefeningen en opdrachten in het boek helpen je om je beter te concentreren op de signalen die je eerder niet zo serieus nam. Het resultaat: minder hard werken! Door situaties vanuit een systemische manier te benaderen kun je veel meer begrijpen en krijg je meer grip op je omgeving. Je ontdekt je eigen kracht om beter om te gaan met veranderingen en om een positieve invloed te hebben op je organisatie.

Aantal pagina's

180

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Thema

EAN-Code

9789462720213

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Systemisch wijzer. door Siets Bakker gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Systemisch wijzer. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Systemisch wijzer. onder EAN-code 9789462720213 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Managementboeken Populaire psychologie Leiderschap Boeken

Systemisch wijzer. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Systemisch wijzer. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Systemisch wijzer. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Systemisch wijzer. in grote mate positief.

Systemisch wijzer. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Systemisch wijzer. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Systemisch wijzer. te kopen.

Het boek Systemisch wijzer. onder EAN code 9789462720213  is geschreven door: Siets Bakker.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Systemisch wijzer. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Systemisch wijzer. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Systemisch wijzer. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Systemisch wijzer. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Systemisch wijzer.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Systemisch wijzer. aanbieden. De PDF-versie van Systemisch wijzer. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00