Zoek
  1. boeken
  2. TA elke dag.

TA elke dag. boek PDF

Geschreven door Marijke Arendsen Hein

Dit boek direct kopen via deze link.

TA elke dag. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek TA elke dag. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van TA elke dag.:

TA elke dag maakt het mogelijk om de theorie in de praktijk te brengen. Met behulp van deze app krijg je inzicht in je eigen gevoelens, gedachten en gedragingen, waardoor je beter begrijpt hoe je in verschillende situaties reageert. De app bevat een uitgebreid aanbod aan oefeningen, video's, artikelen en tips die je helpen om je autonome persoonlijkheid te versterken. Je krijgt de mogelijkheid om inzicht te krijgen in je eigen gedrag en processen, waardoor je je bewustwordt van je eigen patronen en je eigen ego-toestanden. Door deze kennis kun je beter omgaan met anderen, je kunt je gevoelens en behoeften beter onder woorden brengen en je kunt ontwikkelen naar een autonoom mens die met liefde en aandacht leeft in het hier en nu. Met TA elke dag krijg je de mogelijkheid om je communicatievaardigheden te verbeteren, je assertiviteit te versterken, je emotionele intelligentie te verhogen, je eigen behoeften beter te begrijpen en je eigen grenzen te bewaken. Daarnaast helpt het je om met meer rust in het leven te staan en je beter te voelen over de dingen die je doet. Door middel van de app krijg je toegang tot een uitgebreide bibliotheek met informatie over Transactionele Analyse, waarbij je je kennis over deze theorie kunt verdiepen. Je krijgt de kans om je eigen leven vanuit een gezond perspectief te bekijken en je krijgt de mogelijkheid om jezelf te transformeren tot een autonoom mens.

Aantal pagina's

75

Taal

Nederlands

Uitgever

Swp, Uitgeverij B.V.

EAN-Code

9789088500633

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van TA elke dag. door Marijke Arendsen Hein gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt TA elke dag. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van TA elke dag. onder EAN-code 9789088500633 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Psychologie Managementboeken Sociale psychologie Leiderschap Boeken

TA elke dag. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als TA elke dag. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de TA elke dag. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor TA elke dag. in grote mate positief.

TA elke dag. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de TA elke dag. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van TA elke dag. te kopen.

Het boek TA elke dag. onder EAN code 9789088500633  is geschreven door: Marijke Arendsen Hein.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van TA elke dag. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van TA elke dag. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van TA elke dag. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van TA elke dag. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van TA elke dag.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van TA elke dag. aanbieden. De PDF-versie van TA elke dag. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00