Zoek
  1. boeken
  2. Talk Like TED.

Talk Like TED. boek PDF

Geschreven door Carmine Gallo

Dit boek direct kopen via deze link.

Talk Like TED. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Talk Like TED. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Talk Like TED.:

Talk Like TED is een uitgebreide handleiding voor publieke sprekers, gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek van honderden TED-presentaties en interviews met TED-sprekers. Met deze handleiding kan iedereen leren hoe hij of zij een krachtige, inspirerende toespraak kan houden. Met Talk Like TED leer je hoe je jouw verhaal interessant en aansprekend kan maken, hoe je je kunt voorbereiden voor je presentatie en hoe je de aandacht van je publiek vast kan houden. Daarnaast bevat het boek tips en technieken voor het maken van authentieke, emotionele verbindingen met je publiek. De auteur geeft je ook een aantal korte oefeningen om je te helpen bij het verfijnen van je boodschap. Zo leer je hoe je een verhaal kunt opbouwen dat mensen boeit, hoe je je boodschap kunt versterken met bewijs en verhalen, en hoe je je publiek kunt overtuigen met je boodschap. De nieuwe inleiding van de auteur helpt je ook om je verhaal op een krachtige manier te presenteren.

Aantal pagina's

304

Taal

Engels

Uitgever

Pan Books

EAN-Code

9781529068658

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Talk Like TED. door Carmine Gallo gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Talk Like TED. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Talk Like TED. onder EAN-code 9781529068658 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Managementboeken Populaire psychologie Communicatie & Presentatie Spreken in het openbaar Boeken

Talk Like TED. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Talk Like TED. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Talk Like TED. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Talk Like TED. in grote mate positief.

Talk Like TED. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Talk Like TED. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Talk Like TED. te kopen.

Het boek Talk Like TED. onder EAN code 9781529068658  is geschreven door: Carmine Gallo.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Talk Like TED. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Talk Like TED. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Talk Like TED. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Talk Like TED. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Talk Like TED.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Talk Like TED. aanbieden. De PDF-versie van Talk Like TED. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00