Zoek

Tegenslag boek PDF

Geschreven door Meghan Quinn

Dit boek direct kopen via deze link

Tegenslag boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Tegenslag over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Tegenslag :

Deel 4 van de Brentwood-serie: vol humor, knappe honkbalspelers, bijdehante dames, liefdesverdriet én sexy romantiek. Alle delen los van elkaar te lezen. De moed zakt Cory Potter in de schoenen als zijn honkbalteam hem halverwege het seizoen ruilt. En niet zomaar een ruil: hij speelt voortaan voor het team dat altijd zijn aartsvijand is geweest. Op een evenement voor een goed doel ontmoet hij Natalie, de zus van een van zijn teamgenootjes. Ze is alles wat hij zoekt in een vrouw en hij heeft gelijk een crush op haar. Een heftige crush, zelfs. Cory was altijd van plan om pas te settelen als zijn honkbalcarrière erop zat, maar nu hij Natalie kent, wil hij eigenlijk niet meer wachten. Dan hoort hij via via dat Natalie getrouwd is. Cory probeert haar daarom uit zijn hoofd te zetten, maar dat blijkt nog lastiger dan hij had gedacht. De Brentwood-serie van Meghan Quinn is ontzettend verslavend en grappig. Andere delen zijn Op slag verliefd, Van slag en Sla je slag. Alle delen zijn los van elkaar te lezen. Pro

Aantal pagina’s

416

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789021460123


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Tegenslag door Meghan Quinn gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Tegenslag downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Tegenslag onder EAN-code 9789021460123 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Tegenslag recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Tegenslag kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Tegenslag recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Tegenslag in grote mate positief.

Tegenslag is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Tegenslag PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Tegenslag te kopen.

Het boek Tegenslag onder EAN code 9789021460123  is geschreven door: Meghan Quinn.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Tegenslag downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Tegenslag ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Tegenslag beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Tegenslag direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Tegenslag ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Tegenslag aanbieden. De PDF-versie van Tegenslag kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00