Zoek
  1. boeken
  2. Teken je gesprek over gedachten.

Teken je gesprek over gedachten. boek PDF

Geschreven door Adinda de Vreede

Dit boek direct kopen via deze link.

Teken je gesprek over gedachten. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Teken je gesprek over gedachten. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Teken je gesprek over gedachten.:

Teken je gesprek is een krachtige interactieve gespreksmethode die de focus legt op gedachten. Het is een methode waarbij gebruikers hun gedachten, overtuigingen, mindset, piekergedrag, angsten en faalangst kunnen verkennen. Door een tekening samen met de probleemdrager te maken, wordt in één oogopslag zichtbaar wat de persoon denkt en voelt. Daardoor kan de probleemdrager zelf tot inzichten komen en gedachten en gedrag aanpassen voor een gewenst resultaat. Adinda de Vreede legt in haar boek stap voor stap uit hoe gedachten visueel gemaakt kunnen worden en de probleemdrager bewust kan worden van wat hij of zij denkt. Daarnaast komen ook thema's aan bod zoals hoe je een eerste gesprek voert, hoe je een probleem verder kunt onderzoeken en hoe je kunt afsluiten met een succestekening. Hoewel de methode niet specifiek is ontwikkeld voor mensen met bepaalde aandoeningen, blijken zij juist veel baat te hebben bij de visuele aanpak. Teken je gesprek biedt een effectieve manier om gedachten en gedrag te veranderen.

Aantal pagina's

132

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Pica

EAN-Code

9789493209206

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Teken je gesprek over gedachten. door Adinda de Vreede gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Teken je gesprek over gedachten. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Teken je gesprek over gedachten. onder EAN-code 9789493209206 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Speciaal onderwijs Populaire psychologie Boeken

Teken je gesprek over gedachten. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Teken je gesprek over gedachten. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Teken je gesprek over gedachten. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Teken je gesprek over gedachten. in grote mate positief.

Teken je gesprek over gedachten. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Teken je gesprek over gedachten. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Teken je gesprek over gedachten. te kopen.

Het boek Teken je gesprek over gedachten. onder EAN code 9789493209206  is geschreven door: Adinda de Vreede.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Teken je gesprek over gedachten. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Teken je gesprek over gedachten. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Teken je gesprek over gedachten. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Teken je gesprek over gedachten. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Teken je gesprek over gedachten.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Teken je gesprek over gedachten. aanbieden. De PDF-versie van Teken je gesprek over gedachten. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00