Zoek
  1. boeken
  2. Teken je gesprek over gedrag.

Teken je gesprek over gedrag. boek PDF

Geschreven door Adinda de Vreede

Dit boek direct kopen via deze link.

Teken je gesprek over gedrag. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Teken je gesprek over gedrag. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Teken je gesprek over gedrag.:

Teken je gesprek is een interactieve, visuele gespreksmethode waarmee je oplossingsgericht kunt werken. De kracht van de methode is dat de tekening die je samen maakt een helder, logisch en visueel beeld geeft van het probleem. Hierdoor krijgt de probleemdrager zicht op de voor- en nadelen van het huidige en eventuele nieuwe gedrag. Dit geeft duidelijkheid en autonomie, waardoor de motivatie en het probleemoplossend vermogen vergroot worden. In het boek van Adinda de Vreede worden diverse sjablonen aangeboden die je kunt gebruiken in verschillende situaties. Hoewel de methode niet specifiek gericht is op mensen met autisme, ADHD of ADD, hebben zij veel baat bij deze visuele aanpak. Ook mensen die chaotisch of associatief denken, kunnen hier goed mee omgaan. Teken je gesprek maakt je begeleiding effectief, kleurrijk en plezierig! Teken je gesprek is een leuke en interactieve manier om met gedrag om te gaan. Het visualiseert oplossingsgerichte werkwijzen en biedt de kans om kernachtige, logische en visuele overzichten te creëren. Deze overzichten geven de probleemdrager inzicht en duidelijkheid, waardoor hij of zij zelf tot oplossingen kan komen. Naast specifieke sjablonen voor situaties als een eerste gesprek voeren, gedragsverandering, woedebeheersing en pesten, is de methode ook bijzonder geschikt voor mensen met autisme, ADHD en ADD. Deze mensen kunnen veel baat hebben bij visuele gespreksvoering en profiteren van de kleurrijke en effectieve begeleiding.

Aantal pagina's

109

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Pica

EAN-Code

9789491806452

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Teken je gesprek over gedrag. door Adinda de Vreede gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Teken je gesprek over gedrag. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Teken je gesprek over gedrag. onder EAN-code 9789491806452 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Onderwijstechnieken Speciaal onderwijs Populaire psychologie Coaching & Training Boeken

Teken je gesprek over gedrag. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Teken je gesprek over gedrag. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Teken je gesprek over gedrag. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Teken je gesprek over gedrag. in grote mate positief.

Teken je gesprek over gedrag. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Teken je gesprek over gedrag. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Teken je gesprek over gedrag. te kopen.

Het boek Teken je gesprek over gedrag. onder EAN code 9789491806452  is geschreven door: Adinda de Vreede.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Teken je gesprek over gedrag. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Teken je gesprek over gedrag. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Teken je gesprek over gedrag. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Teken je gesprek over gedrag. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Teken je gesprek over gedrag.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Teken je gesprek over gedrag. aanbieden. De PDF-versie van Teken je gesprek over gedrag. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00