Zoek
  1. boeken
  2. The 1-Page Marketing Plan.

The 1-Page Marketing Plan. boek PDF

Geschreven door Allan Dib

Dit boek direct kopen via deze link.

The 1-Page Marketing Plan. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The 1-Page Marketing Plan. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The 1-Page Marketing Plan.:

Product beschrijving: WAARSCHUWING: Lees dit boek niet als je geld haat. Om een ​​succesvol bedrijf op te bouwen, moet je stoppen met het doen van willekeurige marketingacties en een betrouwbaar plan volgen voor snelle bedrijfsgroei. Traditioneel is het maken van een marketingplan een moeilijk en tijdrovend proces, waarom het vaak niet wordt gedaan. In The 1-Page Marketing Plan, serial entrepreneur en rebels marketeer Allan Dib onthult een marketingimplementatie-doorbraak die het maken van een marketingplan eenvoudig en snel maakt. Het is letterlijk één pagina, verdeeld in negen vierkanten. Hiermee kunt u uw eigen geavanceerde marketingplan maken en van nul naar marketingheld gaan. Of u nu net begint of al ervaren bent als ondernemer, The 1-Page Marketing Plan is de eenvoudigste en snelste manier om een ​​marketingplan te maken dat uw bedrijfsgroei zal stimuleren. In dit baanbrekende nieuwe boek ontdek je: * Hoe je nieuwe klanten, cliënten of patiënten krijgt en hoe je meer winst maakt uit bestaande. * Waarom marketing in big business-stijl uw bedrijf kan doden en strategieën die daadwerkelijk werken.

Aantal pagina's

228

Taal

Engels

Uitgever

Page Two Books, Inc.

EAN-Code

9781989025017

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The 1-Page Marketing Plan. door Allan Dib gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The 1-Page Marketing Plan. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The 1-Page Marketing Plan. onder EAN-code 9781989025017 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Sales & Marketing Boeken

The 1-Page Marketing Plan. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The 1-Page Marketing Plan. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The 1-Page Marketing Plan. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The 1-Page Marketing Plan. in grote mate positief.

The 1-Page Marketing Plan. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The 1-Page Marketing Plan. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The 1-Page Marketing Plan. te kopen.

Het boek The 1-Page Marketing Plan. onder EAN code 9781989025017  is geschreven door: Allan Dib.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The 1-Page Marketing Plan. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The 1-Page Marketing Plan. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The 1-Page Marketing Plan. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The 1-Page Marketing Plan. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The 1-Page Marketing Plan.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The 1-Page Marketing Plan. aanbieden. De PDF-versie van The 1-Page Marketing Plan. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00