Zoek
  1. boeken
  2. The 10X Rule.

The 10X Rule. boek PDF

Geschreven door Grant Cardone

Dit boek direct kopen via deze link.

The 10X Rule. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The 10X Rule. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The 10X Rule.:

Product beschrijving: "Haal gigantische resultaten en bereik al je zakelijke dromen! Terwijl de meeste mensen met alleen maar drie actiegraad werken - geen actie, terugtrekking of normale actie - als je naar grote doelen streeft, wil je niet voor het gewone tevreden zijn. Om naar het volgende niveau te komen, moet je het begeerde 4de actieniveau begrijpen. Deze 4de graad, ook bekend als de 10X-regel, is dat niveau van actie waarmee bedrijven en individuen hun doelen en dromen kunnen realiseren. De 10X-regel onthult het principe van Massive Action, waardoor u door bedrijfsclichés en risicoaversie kunt breken en concrete stappen kunt nemen om uw dromen te verwezenlijken. Het laat ook zien waarom mensen vastlopen in de eerste drie acties en hoe ze de 10X-regel kunnen omzetten in een discipline. Ontdek precies waar je moet beginnen, wat je moet doen en hoe je elke stap die je zet kunt volgen met meer actie om Massive Action-resultaten te bereiken. * Leer de Schatting van inspanning om er zeker van te zijn dat u uw doelen overtreft * Maak van de Vierde Graad een manier van leven en verzet je tegen gemiddeldheid * Ontdek de".

Aantal pagina's

256

Taal

Engels

Uitgever

John Wiley & Sons Inc

EAN-Code

9780470627600

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The 10X Rule. door Grant Cardone gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The 10X Rule. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The 10X Rule. onder EAN-code 9780470627600 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Economie & Financiën Managementboeken Carriere & Succes Bedrijfskunde Boeken

The 10X Rule. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The 10X Rule. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The 10X Rule. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The 10X Rule. in grote mate positief.

The 10X Rule. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The 10X Rule. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The 10X Rule. te kopen.

Het boek The 10X Rule. onder EAN code 9780470627600  is geschreven door: Grant Cardone.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The 10X Rule. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The 10X Rule. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The 10X Rule. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The 10X Rule. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The 10X Rule.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The 10X Rule. aanbieden. De PDF-versie van The 10X Rule. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00